Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
5 juni - 7 juni

Van Ninh hotell

Whale Island Resort 729 kr
Whale Island Resort

Whale Island Resort

   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Denna resort ligger vid stranden i Van Ninh, 28,7 km från Vịnh Vũng Rô.

  Le Plateau Hostel Dai Lanh Hämta priser
  Le Plateau Hostel Dai Lanh

  Le Plateau Hostel Dai Lanh

    
   2.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell vid stranden i Đại Lãnh ligger 4,7 km från Vịnh Vũng Rô och mindre än fyra mil från Martyrernas minnesplats och Dien Hong-park. Chop Chai och Doc Let strand ligger också mindre än fem mil härifrån.

   Six Senses Ninh Van Bay Hämta priser
   Six Senses Ninh Van Bay

   Six Senses Ninh Van Bay

   Ninh Van Bay, Ninh Hoa, Khanh Hoa
     
    5.0 av 5.0 Stjärnor

    Denna resort ligger vid stranden i Ninh Hoa, 0,1 km från Ninh Vans bukt.

    L'Alya Ninh Van Bay Hämta priser
    L'Alya Ninh Van Bay

    L'Alya Ninh Van Bay

    Ninh Van Bay, Nha Trang, Ninh Hoa, Khanh Hoa
      
     5.0 av 5.0 Stjärnor

     Denna resort ligger i en regionalpark i Ninh Hoa. Dessutom ståtar L'Alya Ninh Van Bay med ett läge vid stranden, 0,1 km från Ninh Vans bukt och 25,9 km från Doc Let strand.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Van Ninh


     Du kan enkelt hitta boende i Van Ninh med MrJet, det är bara att söka efter hotell som har höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa hotellsökningen så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna gillar följande hotell i Van Ninh, och framför allt deras gratis frukost:

     • Whale Island Resort
     • The Light Coral Island Resort

     Utforska Van Ninh


     Det avslappnade Van Ninh är känt för sina öar. Populära sevärdheter i Van Ninh med omnejd:

     • Whale Island
     • Bai Su
     • Hon Lon
     • Raoul's Reef
     • Hon Kho Trang
     • Hon Tai
     • Nudibranchiastranden

     När du planerar din resa till Van Ninh kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Tuy Hoa (TBB-Dong Tac). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Van Ninh?


     Om du undrar när det är bäst att åka till Van Ninh, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Van Ninh brukar vara maj och juni, och de kallaste december och januari. De regnigaste månaderna är oktober och juni, medan de torraste är februari och januari.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 28°C under dagen och 20°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 5 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 23°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 13 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 30°C under dagen och 24°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 16 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 28°C under dagen och 20°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 13 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Van Ninh är 47 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma