Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
24 jan. - 26 jan.
Nästa helg
31 jan. - 2 feb.

Wavre hotell

ibis Wavre Brussels East 623 kr
ibis Wavre Brussels East

ibis Wavre Brussels East

Rue du Manil 91, Wavre
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Wavre ligger 1,5 km från Walibi Belgium och mindre än 5 km från Aventure Parc och Musée Hergé. Louvains katolska universitet och L'esplanade ligger dessutom mindre än en mil härifrån. Wavre station ligger på 13 minuters gångavstånd och till Wavre Bierges-Sixflags station promenerar du på 17 minuter.

  Best Western Hotel Wavre 713 kr
  Best Western Hotel Wavre

  Best Western Hotel Wavre

  Avenue Lavoisier 12, Wavre
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell med golfbana i centrala Wavre ligger 2 km från Golf du Chateau de la Bawette (golfbana) och 3,2 km från Aventure Parc. Walibi Belgium och Druivenmuseum ligger också mindre än en mil härifrån.

   Novotel Wavre Brussels East Hotel 750 kr
   Novotel Wavre Brussels East Hotel

   Novotel Wavre Brussels East Hotel

   Rue De La Wastinne 45, Wavre
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta familjevänliga hotell i Wavre ligger mindre än 3 km från Walibi Belgium och Aventure Parc. Golf du Chateau de la Bawette (golfbana) ligger 3,8 km härifrån. Wavre Bierges-Sixflags station ligger på 2 minuters gångavstånd och till Bièrges-Walibi station promenerar du på 8 minuter.

    Hotel at Home 686 kr
    Hotel at Home

    Hotel at Home

    33 Place Bosch, Wavre
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i centrala Wavre ligger 1,4 km från Aventure Parc och 2,2 km från Walibi Belgium. Golf du Chateau de la Bawette (golfbana) ligger 2,7 km härifrån. Wavre station ligger på 7 minuters gångavstånd och till Wavre Bierges-Sixflags station promenerar du på 18 minuter.

     Karta

     Hitta hotell i Wavre


     Du tänker alltså åka till Wavre? Om du vill ha ett boende nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid dina sökresultat för att få träffar nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 5 hotell och andra boendealternativ i Wavre.


     Topphotell och andra boendealternativ i Wavre


     Det är lätt att hitta boende i Wavre med MrJet, det är bara att söka efter hotell som har höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din hotellsökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna uppskattar detta boende i Wavre och särskilt deras gratis frukost:

     • Domaine du Blé Hôtel

     Resenärerna brukar tycka om detta hotell i Wavre och framför allt poolen:

     • Hotel Wavre Brussels East

     Utforska Wavre


     Det välkomnande Wavre är känt för sina restauranger. Populära sevärdheter i Wavre med omnejd:

     • Golf du Chateau de la Bawette
     • Walibi nöjespark
     • EU-parlamentet
     • Horta-museet
     • NATO:s högkvarter
     • Kungliga konstmuseet
     • Notre Dame du Sablon

     När du planerar resan till Wavre kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Bryssel (BRU-Bryssel-Zaventem). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Wavre?


     Om du funderar på när det är bäst att resa till Wavre, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Wavre brukar vara juli och augusti, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är november och augusti, medan de torraste är september och april.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 11°C under dagen och 0°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 7 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 21°C under dagen och 4°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 6 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 23°C under dagen och 10°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 8 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 16°C under dagen och 2°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Wavre är 30 millimeter.

     Nya recensioner av hotell i Wavre av resenärer som dig

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma