Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
24 jan. - 26 jan.
Nästa helg
31 jan. - 2 feb.

Ottignies-Louvain-la-Neuve hotell

Martin's Louvain-la-Neuve 848 kr
Martin's Louvain-la-Neuve

Martin's Louvain-la-Neuve

   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Centre ligger 0,4 km från Musée Hergé och 4,9 km från Walibi Belgium. Louvains katolska universitet och L'esplanade ligger också tio minuter härifrån. Ottignies-Louvain-la-Neuve Univ. station ligger på 7 minuters gångavstånd.

  ibis Styles Louvain la Neuve Hotel et Events 1 045 kr
  ibis Styles Louvain la Neuve Hotel et Events

  ibis Styles Louvain la Neuve Hotel et Events

  Boulevard De Lauzelle 61, Louvain-la-neuve, Ottignies-Louvain-la-Neuve
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell med golfbana ligger i Ottignies-Louvain-la-Neuve, en kvarts promenad från Musée Hergé, Louvains katolska universitet och L'esplanade. Musée L och Walibi Belgium ligger dessutom 5 km härifrån. Ottignies-Louvain-la-Neuve Univ. station ligger på 13 minuters gångavstånd.

   Martin's All Suites 1 131 kr
   Martin's All Suites

   Martin's All Suites

     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Centre ligger 0,4 km från Musée Hergé och 4,9 km från Walibi Belgium. Louvains katolska universitet och L'esplanade ligger också tio minuter härifrån. Ottignies-Louvain-la-Neuve Univ. station ligger på 8 minuters gångavstånd.

    B-Lodge 1 130 kr
    B-Lodge

    B-Lodge

    12 Rue de Clairvaux, Ottignies-Louvain-la-Neuve, Wallonie
      
     0.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i centrala Ottignies-Louvain-la-Neuve ligger 0,9 km från L'esplanade och 4,4 km från Walibi Belgium. Musée Hergé och Louvains katolska universitet ligger också en kvarts promenad härifrån. Ottignies-Louvain-la-Neuve Univ. station ligger på 12 minuters gångavstånd.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Ottignies-Louvain-la-Neuve


     Det går lätt att hitta boende i Ottignies-Louvain-la-Neuve med MrJet, du kan söka efter hotell som har höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa hotellsökningen så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna uppskattar detta boende i Ottignies-Louvain-la-Neuve och särskilt deras gratis frukost:

     • Ibis Styles Louvain la Neuve Hotel et Events

     Gästerna brukar tycka om detta hotell i Ottignies-Louvain-la-Neuve och framför allt poolen:

     • Chateau de Limelette

     Gäster som bor på dessa hotell i Ottignies-Louvain-la-Neuve brukar tycka om gymmet:

     • Chateau de Limelette
     • Ibis Styles Louvain la Neuve Hotel et Events

     Utforska Ottignies-Louvain-la-Neuve


     I Ottignies-Louvain-la-Neuve finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Ottignies-Louvain-la-Neuve med omnejd:

     • Louvains katolska universitet
     • L'esplanade
     • Musée L
     • Horta-museet
     • EU-parlamentet
     • Notre Dame du Sablon
     • Kungliga konstmuseet

     När du planerar resan till Ottignies-Louvain-la-Neuve kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Charleroi (CRL-Brussels South Charleroi). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Ottignies-Louvain-la-Neuve?


     Om du funderar på när det är bäst att åka till Ottignies-Louvain-la-Neuve, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Ottignies-Louvain-la-Neuve brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är augusti och november, medan de torraste är mars och september.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 11°C under dagen och 0°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 7 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 21°C under dagen och 4°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 6 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 23°C under dagen och 10°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 8 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 16°C under dagen och 2°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Ottignies-Louvain-la-Neuve är 30 millimeter.

     Nya recensioner av hotell i Ottignies-Louvain-la-Neuve av resenärer som dig

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma