Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
21 feb. - 23 feb.
Nästa helg
28 feb. - 1 mars

Vouni hotell

Oinou Strata - Adults Only 1 738 kr
Oinou Strata - Adults Only

Oinou Strata - Adults Only

5, Ellados street, 4772 Vouni, Cyprus, Vouni
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta bed and breakfast i Vouni ligger 15 km från Millomeris-vattenfallet och 18,7 km från Caledonia Falls. Cyperns vinmuseum och Troodos ligger också mindre än 25 km härifrån.

  Vouni Lodge Hämta priser
  Vouni Lodge

  Vouni Lodge

  27 Makarios Avenue, Vouni
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna lägenhet i Vouni ligger 15 km från Millomeris-vattenfallet och 18,7 km från Caledonia Falls. Cyperns vinmuseum och Troodos ligger också mindre än 25 km härifrån.

   Oinou Strata - Adults only Hämta priser
   Oinou Strata - Adults only

   Oinou Strata - Adults only

   Ellados street,5, Vouni, Limassol
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta lägenhetshotell i Vouni ligger 13,3 km från Millomeris-vattenfallet och mindre än 25 km från Caledonia Falls och Cyperns vinmuseum. Troodos och Kolossiborgen ligger också mindre än 25 km härifrån.

    Mediterranean Beach Hotel 965 kr
    Mediterranean Beach Hotel

    Mediterranean Beach Hotel

    71 Amathus Avenue, Agios Tychonas, Limassol
      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell vid stranden ligger i anslutning till ett shoppingcenter i Limassol, mindre än 2 km från Castellas strand och Amathusstrand. Amathus ruiner och Sankta Annas kyrka ligger också 3 km härifrån.

     Karta

     Utforska Vouni


     I Vouni finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Vouni med omnejd:

     • Kourions ruiner
     • Limassol fästning
     • Petra tou Romiou
     • Millomeris-vattenfallet
     • Olympus
     • Sankt Nikolaus på takets kyrka
     • Apollon Ylatis Fristad

     När du planerar resan till Vouni kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Pafos (PFO-Paphos Intl.). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Vouni?


     Om du funderar på när det är bäst att åka till Vouni, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Vouni brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är januari och november, medan de torraste är september och oktober.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 20°C under dagen och 8°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 19 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 11°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 4 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 31°C under dagen och 18°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 1 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 9°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 16 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Vouni är 40 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma