Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
31 jan. - 2 feb.
Nästa helg
7 feb. - 9 feb.

Agros hotell

Rodon Hotel and Resort 684 kr
Rodon Hotel and Resort

Rodon Hotel and Resort

Agros, Agros
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta familjevänliga hotell i Agros ligger mindre än 25 km från Millomeris-vattenfallet, Troodos och Sankt Nikolaus på takets kyrka. Caledonia Falls och Olympus ligger också mindre än tre mil härifrån.

  Mediterranean Beach Hotel 987 kr
  Mediterranean Beach Hotel

  Mediterranean Beach Hotel

  71 Amathus Avenue, Agios Tychonas, Limassol
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell vid stranden ligger i anslutning till ett shoppingcenter i Limassol, mindre än 2 km från Castellas strand och Amathusstrand. Amathus ruiner och Sankta Annas kyrka ligger också 3 km härifrån.

   The Royal Apollonia 1 424 kr
   The Royal Apollonia

   The Royal Apollonia

   Georgiou A, Str Patamos Germasogias, Limassol
     
    5.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell vid stranden ligger i anslutning till ett shoppingcenter i Germasogeia, fem kilometer från Dasoudi Beach, Limassols zoo och Amathusstrand. Cyperns teknologiska universitet och Amathus ruiner ligger dessutom mindre än en mil härifrån.

    Amathus Beach Hotel Limassol 1 867 kr
    Amathus Beach Hotel Limassol

    Amathus Beach Hotel Limassol

    75 Amathounta Avenue, Agios Tychon, Limassol
      
     5.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell på stranden i Limassol ligger mindre än 2 km från Amathus ruiner och Amathusstrand. Castellas strand och Sankta Annas kyrka ligger också 3 km härifrån.

     Karta

     Utforska Agros


     I Agros finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Agros med omnejd:

     • Sankt Nikolaus på takets kyrka
     • Olympus
     • Millomeris-vattenfallet
     • Panagia Podithou-kyrkan
     • Machairas kloster
     • Panagia Sfalaggiotissa Monastery
     • Agios Athanasios stadshus

     När passar det bäst att utforska Agros?


     Om du funderar på när det är bäst att åka till Agros, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Agros brukar vara augusti och juli, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är januari och november, medan de torraste är september och april.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 20°C under dagen och 8°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 19 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 11°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 4 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 31°C under dagen och 18°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 1 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 9°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 16 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Agros ligger på 40 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma