Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
21 feb. - 23 feb.
Nästa helg
28 feb. - 1 mars

Volta Redonda hotell

Vila Business Hotel 462 kr
Vila Business Hotel

Vila Business Hotel

Rua 33 No. 10 Vila Santa Cecilia, Volta Redonda
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Volta Redonda ligger nära Vale do Paraíba och Sider Shopping. Câmara Municipal de Barra Mansa och SECS Barra Mansa ligger också mindre än en mil härifrån.

  Hotel Escola Bela Vista 518 kr
  Hotel Escola Bela Vista

  Hotel Escola Bela Vista

  Rua 19 A, 635 Bela Vista, Volta Redonda, RJ
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Volta Redonda ligger mindre än 2 km från Vale do Paraíba och Sider Shopping. Câmara Municipal de Barra Mansa och SECS Barra Mansa ligger också mindre än en mil härifrån.

   Seleto Hotel 449 kr
   Seleto Hotel

   Seleto Hotel

   Rua Vinte e Um, 380 Vila Santa Cecília, Volta Redonda
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Volta Redonda ligger 15 minuters promenad från Vale do Paraíba och Sider Shopping. Câmara Municipal de Barra Mansa och SECS Barra Mansa ligger också mindre än en mil härifrån.

    Stratus Centro Hotel 294 kr
    Stratus Centro Hotel

    Stratus Centro Hotel

    Rua Gustavo Lira, 30, Centro, Volta Redonda, RJ
      
     2.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i São João ligger mindre än 2 km från Vale do Paraíba och Sider Shopping. Câmara Municipal de Barra Mansa och SECS Barra Mansa ligger också mindre än 15 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Volta Redonda


     Du tänker alltså åka till Volta Redonda? Om du vill ha ett boende nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid dina sökresultat för att få träffar nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 11 hotell och andra boendealternativ i Volta Redonda.


     Topphotell och andra boendealternativ i Volta Redonda


     Det går lätt att hitta boende i Volta Redonda med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din hotellsökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna uppskattar följande hotell i Volta Redonda, och framför allt deras gratis frukost:

     • Vilage Bed & Breakfast
     • Hotel Escola Bela Vista
     • Pousada Casagrande São João

     Resenärer som bor på dessa hotell i Volta Redonda brukar uppskatta fitnesscentret:

     • Seleto Hotel
     • Hotel Escola Bela Vista
     • Dexter Hotel

     Utforska Volta Redonda


     I Volta Redonda finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Volta Redonda med omnejd:

     • Sider Shopping
     • Gétulio Vargas-parken
     • SECS Barra Mansa
     • Câmara Municipal de Barra Mansa
     • Colégio Agrícola Nilo Peçanha
     • Aldeia das Águas
     • Praça Pedro Cunha

     När du planerar resan till Volta Redonda kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Resende (REZ). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Volta Redonda?


     Om du funderar på när det är bäst att resa till Volta Redonda, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Volta Redonda brukar vara februari och januari, och de kallaste juli och juni. De regnigaste månaderna är februari och januari, medan de torraste är juli och augusti.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 30°C under dagen och 21°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 18 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 27°C under dagen och 17°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 12 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 25°C under dagen och 17°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 7 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 28°C under dagen och 19°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 12 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Volta Redonda är 49 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma