Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
10 apr. - 12 apr.
Nästa helg
17 apr. - 19 apr.

Trezzano sul Naviglio hotell

Best Western Hotel Goldenmile Milan Hämta priser
Best Western Hotel Goldenmile Milan

Best Western Hotel Goldenmile Milan

Viale Cristoforo Colombo 33, Trezzano sul Naviglio, MI
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell ståtar med ett läge i en förort och ligger mindre än en mil från Domus Academy, Via Tortona och Acquatica Park. Ospedale San Carlo Borromeo och Corso Vercelli ligger också mindre än en mil härifrån. Trezzano sul Naviglio station ligger på 14 minuters gångavstånd.

  Hotel Motel 2000 Hämta priser
  Hotel Motel 2000

  Hotel Motel 2000

  Via Cristoforo Colombo, 49, Trezzano sul Naviglio
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Trezzano sul Naviglio ligger mindre än en mil från Domus Academy, Via Tortona och Acquatica Park. Ospedale San Carlo Borromeo och Corso Vercelli ligger också mindre än en mil härifrån. Trezzano sul Naviglio station ligger på 18 minuters gångavstånd.

   iH Hotels Milano Blu Visconti Hämta priser
   iH Hotels Milano Blu Visconti

   iH Hotels Milano Blu Visconti

   Via Carlo Goldoni 49, Trezzano sul Naviglio, Città Metropolitana di Milano
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Trezzano sul Naviglio ligger mindre än en mil från Domus Academy, Acquatica Park och Centro Commerciale MilanoFiori. Santa Maria delle Grazie och Teatro alla Scala ligger också mindre än 15 km härifrån. Trezzano sul Naviglio station ligger på 22 minuters gångavstånd och till Cesano Boscone station promenerar du på 29 minuter.

    IH Hotels Milano Eur Trezzano sul Naviglio Hämta priser
    IH Hotels Milano Eur Trezzano sul Naviglio

    IH Hotels Milano Eur Trezzano sul Naviglio

    Viale Leonardo Da Vinci 36 A, Trezzano sul Naviglio, Milano
      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell ståtar med ett läge i en förort och ligger mindre än en mil från Domus Academy, Via Tortona och Acquatica Park. Ospedale San Carlo Borromeo och Corso Vercelli ligger också mindre än en mil härifrån. Trezzano sul Naviglio station ligger på 14 minuters gångavstånd.

     Karta

     Hitta hotell i Trezzano sul Naviglio


     Du funderar alltså på att åka till Trezzano sul Naviglio? Om du vill hitta ett boende som ligger nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid dina sökresultat för att få träffar nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 5 hotell och andra sorters boenden i Trezzano sul Naviglio.


     Topphotell och andra boendealternativ i Trezzano sul Naviglio


     Det går lätt att hitta någonstans att bo i Trezzano sul Naviglio med MrJet, du kan söka efter hotell som har höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa hotellsökningen så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna gillar dessa hotell i Trezzano sul Naviglio, och i synnerhet deras gratis frukost:

     • IH Hotels Eur Trezzano sul Naviglio
     • Hotel Tiffany
     • Motel 2000

     Gäster som bor på dessa hotell i Trezzano sul Naviglio brukar tycka om gymmet:

     • Best Western Hotel Goldenmile Milan
     • Hotel Tiffany

     Utforska Trezzano sul Naviglio


     I Trezzano sul Naviglio finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Trezzano sul Naviglio med omnejd:

     • Parrocchia Sant'Ambrogio Trezzano
     • Museo della Scienza e della Tecnologia Leonardo da Vinci
     • Santa Maria delle Grazies kyrka
     • Fiera Milano City
     • Arkeologiska stadsmuseet
     • Arco della Pace
     • Fiera Milano Exhibition Center

     När du planerar din resa till Trezzano sul Naviglio kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Milano (LIN-Linate). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Trezzano sul Naviglio?


     Om du undrar när det är bäst att åka till Trezzano sul Naviglio, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Trezzano sul Naviglio brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och december. De regnigaste månaderna är oktober och juni, medan de torraste är januari och juli.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 16°C under dagen och 0°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 182 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 27°C under dagen och 8°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 292 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 29°C under dagen och 13°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 226 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 20°C under dagen och 1°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 327 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Trezzano sul Naviglio ligger på 1027 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma