Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
3 apr. - 5 apr.
Nästa helg
10 apr. - 12 apr.

Toyoyama hotell

Business Hotel Fiz Nagoya Airport Hämta priser
Business Hotel Fiz Nagoya Airport

Business Hotel Fiz Nagoya Airport

Toyoba-Suwa, 49, Nishikasugai-gun, Toyoyama, Aichi-ken
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell nära flygplatsen ligger tio minuters promenad från Aichi Museum of Flight och Airport Walk Nagoya. MRJ Museum och Nagoyas slott ligger dessutom mindre än en mil härifrån. Ajiyoshi station ligger på 29 minuters gångavstånd.

  Business Hotel Airline Hämta priser
  Business Hotel Airline

  Business Hotel Airline

  193, Shinden-cho, Toyoba, Toyoyama-cho,, Nishikasugai-gun, Aichi, Toyoyama, Aichi (prefecture)
    
   2.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Toyoyama ligger 0,6 km från Airport Walk Nagoya och mindre än en mil från Aichi Prefectural Gymnasium och Meiji Mura. Mozo Wonder City och Mt Komaki ligger också mindre än en mil härifrån.

   Daiwa Roynet Hotel Nagoya Taiko dori Side 1 496 kr
   Daiwa Roynet Hotel Nagoya Taiko dori Side

   Daiwa Roynet Hotel Nagoya Taiko dori Side

     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Nakamura ligger tio minuters promenad från Mode Gakuen Spiral Towers och Nagoya Station Tourist Information Center. Osu och Nagoyas vetenskapsmuseum ligger också 3 km härifrån. Kintetsu-Nagoya station ligger på 4 minuters gångavstånd och till Meitetsu Nagoya station promenerar du på 6 minuter.

    Daiwa Roynet Hotel Nagoya-Ekimae 741 kr
    Daiwa Roynet Hotel Nagoya-Ekimae

    Daiwa Roynet Hotel Nagoya-Ekimae

    1-23-20, Meieki-minami, Nakamura-ku, Nagoya, Aichi-ken
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Nakamura ligger tio minuters promenad från Mode Gakuen Spiral Towers och Nagoya Station Tourist Information Center. Osu och Nagoyas vetenskapsmuseum ligger också 2 km härifrån. Kintetsu-Nagoya station ligger på 5 minuters gångavstånd och till Meitetsu Nagoya station promenerar du på 6 minuter.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Toyoyama


     Det går lätt att hitta någonstans att bo i Toyoyama med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din sökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna uppskattar detta hotell i Toyoyama och särskilt deras gratis frukost:

     • Business Hotel Fiz Nagoya Airport

     Utforska Toyoyama


     I Toyoyama finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Toyoyama med omnejd:

     • MRJ Museum
     • Aichi Museum of Flight
     • Airport Walk Nagoya
     • Nagoyas slott
     • Toyotas industri- och teknikmuseum
     • Osu
     • Atsuta Jingūs helgedom

     När du planerar resan till Toyoyama kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Nagoya (NKM-Komaki). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Toyoyama?


     Om du funderar på när det är bäst att besöka Toyoyama, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Toyoyama brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är juli och augusti, medan de torraste är december och januari.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 17°C under dagen och 1°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 258 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 28°C under dagen och 8°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 307 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 33°C under dagen och 17°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 343 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 25°C under dagen och 2°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 232 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Toyoyama ligger på 1140 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma