Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
28 feb. - 1 mars
Nästa helg
6 mars - 8 mars

Tortuguitas hotell

Dazzler by Wyndham Buenos Aires Polo 872 kr
Dazzler by Wyndham Buenos Aires Polo

Dazzler by Wyndham Buenos Aires Polo

   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell ligger i Palermo, en kvarts promenad från La Rural Convention Center, Distrito Arcos och Palermo Hippodrome (hästkapplöpningsbana). Evita Museum och Serranotorget ligger dessutom 2 km härifrån. Palermo tunnelbanestation ligger på 5 minuters gångavstånd och till Buenos Aires Palermo station promenerar du på 6 minuter.

  Duque Hotel Boutique & Spa 980 kr
  Duque Hotel Boutique & Spa

  Duque Hotel Boutique & Spa

  Guatemala 4364, Buenos Aires, Capital Federal
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell med spa i Palermo ligger en kvarts promenad från Palermo Soho och Alto Palermo (affärsgalleria). Teatro Colon och Obelisco ligger också 5 km härifrån. R. Scalabrini Ortiz tunnelbanestation ligger på 9 minuters gångavstånd och till Bulnes tunnelbanestation promenerar du på 13 minuter.

   Mine Hotel Boutique 1 270 kr
   Mine Hotel Boutique

   Mine Hotel Boutique

   Gorriti 4770, Buenos Aires, Capital Federal
     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell med romantisk prägel ligger i Palermo, mindre än 3 km från Serranotorget, Evita Museum och La Rural Convention Center. Alto Palermo (affärsgalleria) och MALBA ligger dessutom 5 km härifrån. R. Scalabrini Ortiz tunnelbanestation ligger på 18 minuters gångavstånd och till Malabia tunnelbanestation promenerar du på 19 minuter.

    San Ceferino Hotel & Spa Hämta priser
    San Ceferino Hotel & Spa

    San Ceferino Hotel & Spa

      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell med spa på landet ligger mindre än två mil från Lujáns transportmuseum, Zoológico de Luján och Complejo Museográfico Enrique Udaondo. Complejo Museográfico Enrique Udaondo och Basilica de Lujan ligger också mindre än två mil härifrån.

     Karta

     Utforska Tortuguitas


     I Tortuguitas finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Tortuguitas med omnejd:

     • Tortugas Open Mall
     • Austral University
     • Austral Park
     • IAE Business School
     • Las Palmas shoppingcenter
     • Lagunas golfklubb
     • Autodromo de Tigre

     När du planerar resan till Tortuguitas kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Buenos Aires (AEP-Aeroparque Jorge Newbery). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Tortuguitas?


     Om du funderar på när det är bäst att resa till Tortuguitas, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Tortuguitas brukar vara januari och februari, och de kallaste juni och juli. De regnigaste månaderna är mars och april, medan de torraste är juli och augusti.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 30°C under dagen och 14°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 10 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 24°C under dagen och 5°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 9 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 19°C under dagen och 5°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 7 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 9°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Tortuguitas är 35 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma