Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
31 jan. - 2 feb.
Nästa helg
7 feb. - 9 feb.

Luján hotell

San Ceferino Hotel & Spa Hämta priser
San Ceferino Hotel & Spa

San Ceferino Hotel & Spa

   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell med spa på landet ligger mindre än två mil från Lujáns transportmuseum, Zoológico de Luján och Complejo Museográfico Enrique Udaondo. Complejo Museográfico Enrique Udaondo och Basilica de Lujan ligger också mindre än två mil härifrån.

  Lujan Homes 431 kr
  Lujan Homes

  Lujan Homes

    
   2.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta lägenhetshotell i Luján ligger tio minuters promenad från Lujáns transportmuseum, Complejo Museográfico Enrique Udaondo och Basilica de Lujan. Basílica de Nossa Senhora de Luján och Plaza Colón ligger också en kvarts promenad härifrån.

   Wyndham Garden Luján 1 196 kr
   Wyndham Garden Luján

   Wyndham Garden Luján

     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell på landet ligger mindre än två mil från Zoológico de Luján, Complejo Museográfico Enrique Udaondo och Plaza Colón. Complejo Museográfico Enrique Udaondo och Lujáns transportmuseum ligger också mindre än två mil härifrån.

    Howard Johnson by Wyndham Lujan Resort Spa & Conv. Center Hämta priser
    Howard Johnson by Wyndham Lujan Resort Spa & Conv. Center

    Howard Johnson by Wyndham Lujan Resort Spa & Conv. Center

      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Luján ligger mindre än 5 km från Complejo Museográfico Enrique Udaondo, Plaza Colón och Lujáns transportmuseum. Complejo Museográfico Enrique Udaondo och Basilica de Lujan ligger också 5 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Luján


     Du funderar alltså på att resa till Luján? Om du vill hitta ett boende som ligger nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid dina sökresultat för att hitta något nära höjdpunkter som Basílica de Nossa Senhora de Luján. Du kan välja bland 6 hotell och andra sorters boenden i Luján.


     Topphotell och andra boendealternativ i Luján


     Du kan enkelt hitta boende i Luján med MrJet, du kan söka efter hotell som har höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din hotellsökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna gillar följande hotell i Luján, och i synnerhet deras gratis frukost:

     • La Aguada Casa de Polo by DON
     • Howard Johnson Resort Spa and Convention Center Lujan

     Dessa hotell i Luján rankas högt av gästerna, som brukar uppskatta deras pool:

     • El Milagro Polo Country Club
     • Howard Johnson Resort Spa and Convention Center Lujan
     • La Aguada Casa de Polo by DON

     Gäster som bor på dessa hotell i Luján brukar uppskatta gymmet:

     • Howard Johnson Resort Spa and Convention Center Lujan
     • San Ceferino Hotel & Spa

     Utforska Luján


     I Luján finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Luján med omnejd:

     • Basílica de Nossa Senhora de Luján
     • Complejo Museográfico Enrique Udaondo
     • Plaza Colón
     • Carlos Keen
     • Zoológico de Luján
     • Pilar golfklubb
     • San Martin-torget

     När du planerar din resa till Luján kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Buenos Aires (EZE-Ministro Pistarini Intl.). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Luján?


     Om du undrar när det är bäst att resa till Luján, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Luján brukar vara januari och februari, och de kallaste juni och juli. De regnigaste månaderna är mars och april, medan de torraste är augusti och juli.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 30°C under dagen och 14°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 10 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 24°C under dagen och 5°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 9 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 19°C under dagen och 5°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 7 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 9°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 6 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Luján är 32 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma