Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
28 feb. - 1 mars
Nästa helg
6 mars - 8 mars

Tenri hotell

Nara Kenko Land Plaza Hotel 784 kr
Nara Kenko Land Plaza Hotel

Nara Kenko Land Plaza Hotel

600-1 KABATA-CHO, Tenri, Nara
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta familjevänliga hotell i Tenri ligger 0,1 km från Nara Kenko Land och mindre än en mil från Kurozuka Kofun Museum och Isonokami Jingu Shrine. Koriyama Castle och Horyuji-templet ligger också mindre än en mil härifrån.

  Grandvriohotel Nara -Wakura 710 kr
  Grandvriohotel Nara -Wakura

  Grandvriohotel Nara -Wakura

  430-1 Nikaidokaminoshocho, Tenri, Nara
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Tenri ligger 0,9 km från Nara Kenko Land och mindre än en mil från Isonokami Jingu Shrine och Koriyama Castle. Horyuji-templet och Kurozuka Kofun Museum ligger också mindre än en mil härifrån.

   Yamabe Hotel 494 kr
   Yamabe Hotel

   Yamabe Hotel

   543 Tabe, Tenri, Nara
     
    2.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Tenri ligger 2,6 km från Isonokami Jingu Shrine och 4,2 km från Nara Kenko Land. Obitoke-dera Temple ligger 4,8 km härifrån.

    Yamanobenomichi teku teku 557 kr
    Yamanobenomichi teku teku

    Yamanobenomichi teku teku

    471-5 Kayocho Tenri Nara, Tenri, Nara
      
     0.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta pensionat ståtar med ett läge på strandpromenaden.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Tenri


     Det är lätt att hitta boende i Tenri med MrJet, det är bara att söka efter hotell som har höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din sökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Resenärerna brukar uppskatta detta hotell i Tenri och bland annat poolen:

     • Nara Kenko Land Plaza Hotel

     Utforska Tenri


     I Tenri finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Tenri med omnejd:

     • Isonokami Jingu Shrine
     • Chogakuji Temple
     • Kurozuka Kofun Museum
     • Nara Kenko Land
     • Todaiji-templet
     • Kasugas helgongrav
     • Naras nationalmuseum

     När du planerar din resa till Tenri kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Osaka (ITM-Itami). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Tenri?


     Om du undrar när det är bäst att besöka Tenri, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Tenri brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är september och oktober, medan de torraste är januari och december.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 16°C under dagen och -1°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 235 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 28°C under dagen och 6°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 455 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 32°C under dagen och 17°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 528 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 25°C under dagen och 0°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 359 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Tenri är 1577 millimeter.

     Nya recensioner av hotell i Tenri av resenärer som dig

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma