Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
5 juni - 7 juni

Tatsuno hotell

LiVEMAX RESORT Setouchi Sea Front Hämta priser
LiVEMAX RESORT Setouchi Sea Front

LiVEMAX RESORT Setouchi Sea Front

895-28 Murotsu Mitsucho, Tatsuno, Hyogo
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Tatsuno ligger 1,4 km från Kamo Shrine och 4,5 km från Plum Tree Park. Ayabeyama Bairin Garden och Tsunomiya Shrine ligger också mindre än en mil härifrån.

  Shiori Hämta priser
  Shiori

  Shiori

  1404 Kurosaki, Mitsu-cho, Tatsuno-shi, Tatsuno, Hyogo (prefecture)
    
   2.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Tatsuno ligger 1,3 km från Ayabeyama Bairin Garden och mindre än 5 km från Plum Tree Park och Setonaikai nationalpark. Tsunomiya Shrine och Kamo Shrine ligger också mindre än en mil härifrån.

   Himeji Castle Grandvrio Hotel - ROUTE-INN HOTELS - 485 kr
   Himeji Castle Grandvrio Hotel - ROUTE-INN HOTELS -

   Himeji Castle Grandvrio Hotel - ROUTE-INN HOTELS -

   210, Sanzaemonbori Nishino-machi, Himeji, Hyogo-ken
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i centrala Himeji ligger 0,4 km från Kasuga Shrine och 3,1 km från Himejis slott. Josenji Temple och Joenji Temple ligger också tio minuter härifrån. Himeji station ligger på 11 minuters gångavstånd och till Tegara station promenerar du på 12 minuter.

    Daiwa Roynet Hotel Himeji 561 kr
    Daiwa Roynet Hotel Himeji

    Daiwa Roynet Hotel Himeji

    353 Ekimaecho, Himeji, Hyogo
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i centrala Himeji ligger 0,2 km från Shimmei Shrine och 2,1 km från Himejis slott. Osakabe Shrine och Akajika Shrine ligger också tio minuter härifrån. Himeji station ligger på 4 minuters gångavstånd och till Kyōguchi station promenerar du på 20 minuter.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Tatsuno


     Det går lätt att hitta boende i Tatsuno med MrJet, det är bara att söka efter hotell som har höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa hotellsökningen så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Dessa hotell i Tatsuno får bra betyg av resenärerna, som brukar uppskatta deras pool:

     • Hotel Seashore Resort
     • LiVEMAX RESORT Setouchi Sea Front

     Utforska Tatsuno


     I Tatsuno finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Tatsuno med omnejd:

     • Tatsuno Park
     • Kobe Shrine
     • Plum Tree Park
     • Ayabeyama Bairin Garden
     • Kamo Shrine
     • Uryu Rakan Stone Statues
     • Forest Nature Observation

     När du förebereder din resa till Tatsuno kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Kobe (UKB). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Tatsuno?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att åka till Tatsuno, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Tatsuno brukar vara augusti och juli, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är augusti och september, medan de torraste är december och mars.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 16°C under dagen och 2°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 9 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 28°C under dagen och 8°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 13 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 32°C under dagen och 18°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 16 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 25°C under dagen och 4°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 11 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Tatsuno är 49 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma