Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
5 juni - 7 juni
Nästa helg
12 juni - 14 juni

Tangalooma hotell

Tangalooma Island Resort Hämta priser
Tangalooma Island Resort

Tangalooma Island Resort

Moreton Island, Off Brisbane, Tangalooma, Moreton Island, QLD
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Denna resort på stranden i Brisbane Waterfront ligger mindre än 3 km från Moreton Island National Park och Moreton Island Sand Dune. Mount Tempest och Fort Cowan Cowan ligger dessutom mindre än en mil härifrån.

  Moreton Island Villas & Apartments Hämta priser
  Moreton Island Villas & Apartments

  Moreton Island Villas & Apartments

  Tangalooma Resort, Tangalooma, Moreton Island, QLD
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Denna lägenhet vid stranden i Brisbane Waterfront ligger 0,1 km från Moreton Island National Park och 0,1 km från Moreton Island Sand Dune. Portside Wharf och Brisbane kryssningsterminal ligger också mindre än fem mil härifrån.

   Sandcastles Coign 10 Hämta priser
   Sandcastles Coign 10

   Sandcastles Coign 10

   House 10 North Pass, Moreton Island, QLD
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Denna semesterbostad i Brisbane Waterfront ligger 0,1 km från Moreton Island National Park och 2,1 km från Moreton Island Sand Dune. Portside Wharf och Brisbane kryssningsterminal ligger också mindre än fem mil härifrån.

    Deep Blue 13 Hämta priser
    Deep Blue 13

    Deep Blue 13

    Deep Blue Apartment 13, North Pass, Moreton Island, QLD
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Denna lägenhet i Brisbane Waterfront ligger 0,1 km från Moreton Island National Park och 4,7 km från Tangalooma Wrecks. Moreton Island Sand Dune ligger 2,6 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Tangalooma


     Du tänker alltså ta en semester i Tangalooma? Om du vill ha ett boende som ligger nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid sökresultaten för att hitta något nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 8 hotell och andra boendealternativ i Tangalooma.


     Topphotell och andra boendealternativ i Tangalooma


     Det är lätt att hitta boende i Tangalooma med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa hotellsökningen och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Resenärerna brukar gilla detta hotell i Tangalooma och i synnerhet poolen:

     • Tangalooma Island Resort

     Utforska Tangalooma


     Det avslappnade Tangalooma är känt för sina stränder, sina fritidsaktiviteter och sina öar. Populära sevärdheter i Tangalooma med omnejd:

     • Tangalooma Wrecks
     • Moreton Island
     • Moreton Bay
     • Moreton Island Sand Dune
     • Mount Tempest
     • Fort Cowan Cowan
     • Moreton Island National Park

     När du planerar resan till Tangalooma kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Brisbane, QLD (BNE). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Tangalooma?


     Om du funderar på när det är bäst att åka till Tangalooma, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Tangalooma brukar vara december och februari, och de kallaste juli och augusti. De regnigaste månaderna är januari och februari, medan de torraste är september och augusti.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 29°C under dagen och 17°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 471 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 27°C under dagen och 10°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 231 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 25°C under dagen och 9°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 148 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 14°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 280 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Tangalooma är 1130 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma