Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
5 juni - 7 juni

Point Lookout hotell

Pandanus Palms Holiday Resort Hämta priser
Pandanus Palms Holiday Resort

Pandanus Palms Holiday Resort

21 Cumming Parade, North Stradbroke Island, Point Lookout, QLD
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell med direkt tillgång till stranden i Point Lookout ligger en kvarts promenad från Home Beach och Cylinder Beach. Deadmans Beach och Flinders Beach ligger också 2 km härifrån.

  Allure Stradbroke Resort Hämta priser
  Allure Stradbroke Resort

  Allure Stradbroke Resort

  43-57 East Coast Road, Point Lookout, QLD
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta lägenhetshotell på stranden i Point Lookout ligger tio minuters promenad från Point Lookout Community Hall och Cylinder Beach. Home Beach och Adder Rock Beach ligger också en kvarts promenad härifrån.

   The Islander Holiday Resort Hämta priser
   The Islander Holiday Resort

   The Islander Holiday Resort

   41 Dickson Way, Point Lookout, QLD
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Denna lägenhet med direkt tillgång till stranden i Point Lookout ligger tio minuters promenad från Point Lookout Community Hall och Cylinder Beach. Home Beach och Adder Rock Beach ligger också en kvarts promenad härifrån.

    Anchorage on Straddie Hämta priser
    Anchorage on Straddie

    Anchorage on Straddie

    112 Dickson Way, Point Lookout, QLD
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Denna lägenhet på stranden i Point Lookout ligger mindre än 2 km från Home Beach och Cylinder Beach. Adder Rock Beach och Flinders Beach ligger också en kvarts promenad härifrån.

     Topperbjudanden på lyxhotell i Point Lookout

     Stradbroke Island Beach Hotel Hämta priser
     Stradbroke Island Beach Hotel

     Stradbroke Island Beach Hotel

     158 East Coast Road Point Lookout, Point Lookout, QLD
       
      3.5 av 5.0 Stjärnor

      Detta hotell med direkt tillgång till stranden i Point Lookout ligger tio minuters promenad från Home Beach och Cylinder Beach. Deadmans Beach och Point Lookout Community Hall ligger också en kvarts promenad härifrån.

      Karta

      Hitta hotell i Point Lookout


      Du tänker alltså ta en semester i Point Lookout? Om du vill ha ett boende i närheten av sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid dina sökresultat för att få träffar nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 8 hotell och andra boendealternativ i Point Lookout.


      Topphotell och andra boendealternativ i Point Lookout


      Du kan enkelt hitta boende i Point Lookout med MrJet, det är bara att söka efter hotell som har höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din sökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


      Dessa hotell i Point Lookout får bra betyg av resenärerna, som brukar uppskatta deras pool:

      • Allure Stradbroke Resort
      • The Islander Holiday Resort
      • Pandanus Palms Holiday Resort

      Resenärer som bor på dessa hotell i Point Lookout brukar gilla gymmet:

      • Whale Watch Ocean Beach Resort
      • Pandanus Palms Holiday Resort

      Utforska Point Lookout


      Det avslappnade Point Lookout är känt för sina stränder. Populära sevärdheter i Point Lookout med omnejd:

      • Cylinder Beach
      • Deadmans Beach
      • Point Lookout Light
      • Home Beach
      • Frenchmans Beach
      • Point Lookout Community Hall
      • North Gorge Walk

      När du planerar din resa till Point Lookout kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Brisbane, QLD (BNE). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som du vill ha.


      När passar det bäst att utforska Point Lookout?


      Om du undrar när det är bäst att besöka Point Lookout, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Point Lookout brukar vara januari och februari, och de kallaste juli och augusti. De regnigaste månaderna är januari och februari, medan de torraste är september och augusti.


      Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

      • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 29°C under dagen och 17°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 471 millimeter under denna period.
      • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 27°C under dagen och 10°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 231 millimeter.
      • Medeltemperaturerna under juli till september är 25°C under dagen och 9°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 148 millimeter.
      • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 14°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 280 millimeter.
      • Snittet för den årliga nederbörden i Point Lookout är 1130 millimeter.

      Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma