Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
5 juni - 7 juni

Takarabune Onsen hotell

Lake Biwa Marriott Hotel 1 725 kr
Lake Biwa Marriott Hotel

Lake Biwa Marriott Hotel

2876, Imahamacho-jyukkennya, Moriyama, Shiga
   
  4.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i lyxstil i Moriyama ligger nära Hotaru Planetarium och Biwasjön. Meccha Sawareru Zoo och Pieri Moriyama Mall ligger också en kvarts promenad härifrån.

  RIHGA Royal Hotel Kyoto 921 kr
  RIHGA Royal Hotel Kyoto

  RIHGA Royal Hotel Kyoto

    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Centrala Kyoto ligger tio minuters promenad från Kyoto-tornet och Kyoto Aquarium. Kyoto järnvägsmuseum och Kawaramachi ligger endast 3 km härifrån. Kyoto station ligger på 9 minuters gångavstånd och till Toji station promenerar du på 12 minuter.

   ANA Crowne Plaza Kyoto 892 kr
   ANA Crowne Plaza Kyoto

   ANA Crowne Plaza Kyoto

     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell med romantisk prägel i Centrala Kyoto ligger en kvarts promenad från Nijo slott och Shijo Omiya. Kawaramachi och Nishiki Market ligger också 2 km härifrån. Nijojo-mae tunnelbanestation ligger på 2 minuters gångavstånd och till Karasuma Oike station promenerar du på 11 minuter.

    APA Hotel Kyoto Gion EXCELLENT 437 kr
    Recension från 3 juni 2017
    Se information
     
    APA Hotel Kyoto Gion EXCELLENT

    APA Hotel Kyoto Gion EXCELLENT

      
     3,0 av 5
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Helt okej hotell med centralt läge. Trevlig personal. Rummen är lite små.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Takarabune Onsen

     Om du bestämt att Takarabune Onsen är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Takarabune Onsen på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Takarabune Onsen

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Takarabune Onsen, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Takarabune Onsen. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Takarabune Onsen

     Väl framme i Takarabune Onsen väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Takarabune Onsen. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Takarabune Onsen att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma