Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
14 aug. - 16 aug.

Sumoto hotell

Hotel New Awaji 1 901 kr
Hotel New Awaji

Hotel New Awaji

20 Orodani, Sumoto, Hyogo-ken
   
  4.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i lyxstil i Sumoto Onsen ligger fem minuters promenad från Setonaikai nationalpark och Helgedomen Sumiyoshi. Sumoto Castle ligger 1,5 km härifrån.

  City Kaigetsu 628 kr
  City Kaigetsu

  City Kaigetsu

  2-3-11, Kaigandori, Sumoto, Hyogo
    
   2.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Sumoto Onsen ligger en kvarts promenad från Setonaikai nationalpark och Sumoto Castle. Helgedomen Sumiyoshi ligger 2,2 km härifrån.

   Shimahana 1 268 kr
   Shimahana

   Shimahana

   1277-5 Orodani, Sumoto, Hyogo-ken
     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell med spa i Sumoto Onsen ligger en kvarts promenad från Setonaikai nationalpark och Helgedomen Sumiyoshi. Sumoto Castle ligger 2,5 km härifrån.

    Kaigetsukan 2 363 kr
    Kaigetsukan

    Kaigetsukan

    1-3-11 Kaigandori, Sumoto, Hyogo-ken
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta ryokan med spa i Sumoto Onsen ligger 2 km från Setonaikai nationalpark och Sumoto Castle. Helgedomen Sumiyoshi ligger 2,2 km härifrån.

     Topperbjudanden på lyxhotell i Sumoto

     Hotel New Awaji 1 901 kr
     Hotel New Awaji

     Hotel New Awaji

     20 Orodani, Sumoto, Hyogo-ken
       
      4.5 av 5.0 Stjärnor

      Detta hotell i lyxstil i Sumoto Onsen ligger fem minuters promenad från Setonaikai nationalpark och Helgedomen Sumiyoshi. Sumoto Castle ligger 1,5 km härifrån.

      Amahara Hämta priser
      Amahara

      Amahara

      1052-2 Orodani, Sumoto, Hyogo-ken
        
       4.5 av 5.0 Stjärnor

       Detta hotell i lyxstil i Sumoto Onsen ligger fem minuters promenad från Setonaikai nationalpark och Helgedomen Sumiyoshi. Sumoto Castle ligger 1,4 km härifrån.

       Karta

       Hitta hotell i Sumoto


       Du tänker alltså semestra i Sumoto? Om du vill ha ett boende nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid dina sökresultat för att få träffar nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 14 hotell och andra sorters boenden i Sumoto.


       Topphotell och andra boendealternativ i Sumoto


       Det är busenkelt att hitta boende i Sumoto med MrJet, du kan söka efter hotell som har höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din hotellsökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


       Dessa hotell i Sumoto rankas högt av gästerna, som brukar uppskatta deras pool:

       • Spring Golf & Art Resort Awaji
       • Awajishima Kanko Hotel
       • Kaigetsukan

       Utforska Sumoto


       I Sumoto finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Sumoto med omnejd:

       • Senkoji Temple
       • Aiya Falls
       • Sumoto Castle
       • Helgedomen Sumiyoshi
       • Rengeji Temple
       • Awajishima Monkey Center
       • Takataya Kahei Park

       När du förebereder din resa till Sumoto kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Tokushima (TKS). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som du vill ha.


       När passar det bäst att utforska Sumoto?


       Om du försöker komma fram till när det är bäst att resa till Sumoto, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Sumoto brukar vara augusti och juli, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är augusti och juni, medan de torraste är december och januari.


       Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

       • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 16°C under dagen och 2°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 9 millimeter under denna period.
       • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 28°C under dagen och 8°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 13 millimeter.
       • Medeltemperaturerna under juli till september är 32°C under dagen och 18°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 16 millimeter.
       • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 25°C under dagen och 4°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 11 millimeter.
       • Snittet för den årliga nederbörden i Sumoto är 49 millimeter.

       Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma