Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
18 sep. - 20 sep.

Støren hotell

Støren Hotel Hämta priser
Støren Hotel

Støren Hotel

Engang 25, Støren, Midtre Gauldal
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Midtre Gauldal ligger 15 minuters promenad från Støren Kulturhus och Gaula Natursenter. Støren kirke ligger 1,7 km härifrån. Midtre Gauldal Støren station ligger på 14 minuters gångavstånd.

  Sandmoen Bed & Breakfast Hämta priser
  Sandmoen Bed & Breakfast

  Sandmoen Bed & Breakfast

  Sandmoflata 6, Heimdal, Trondheim
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta bed and breakfast vid stranden i Trondheim ligger 4,1 km från City Syd och 4,1 km från Saupstad Ski Center. Granåsen och Lerkendal-stadion ligger också mindre än en mil härifrån.

   Karta

   Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Støren

   Om du bestämt att Støren är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Støren på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

   Planera resan till ditt hotell i Støren

   MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Støren, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Støren. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

   Saker att göra nära ditt hotell i Støren

   Väl framme i Støren väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Støren. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Støren att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


   Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma