Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Strausberg hotell

957 kr
The Lakeside Burghotel zu Strausberg

The Lakeside Burghotel zu Strausberg

Gielsdorfer Chaussee 6, Strausberg
2 andra ser på detta boende just nu
4.5 av 5.0

Detta hotell med spa i Strausberg ligger mindre än fyra mil från FEZ Berlin, Nikolaikirche och TV-tornet. Stasimuseet Berlin och Ring-Center ligger också mindre än fyra mil härifrån.

724 kr
Hotel Annablick

Hotel Annablick

Ernst-thälmann-Straße 82a, Strausberg
3.5 av 5.0

Detta hotell i Strausberg ligger mindre än tre mil från FEZ Berlin, Stasimuseet Berlin och Ring-Center. Madame Tussaud och Galeries Lafayette ligger också mindre än fyra mil härifrån.

Gasthof Strausberg Nord

Gasthof Strausberg Nord

Prötzeler Chaussee 8A, Strausberg
0.0 av 5.0

Detta hotell i Strausberg ligger mindre än fyra mil från FEZ Berlin, Stasimuseet Berlin och Ring-Center. Alexanderplatz och Checkpoint Charlie Museum ligger också mindre än fem mil härifrån.

460 kr
Se information
Bokades senast för 3 timmar sen
Select Hotel Berlin Ostbahnhof

Select Hotel Berlin Ostbahnhof

Lange Strasse 31, Berlin
22 andra ser på detta boende just nu
4,0
av 5, från 10 recensioner
4.5 av 5.0

Detta hotell i Friedrichshain ligger mindre än 2 km från Mercedes-Benz Arena och Nikolaikirche. Alexanderplatz och TV-tornet ligger också 3 km härifrån.

509 kr
Se information
Bokades senast för 1 timme sen
Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

Charlottenstrasse 66, Berlin
56 andra ser på detta boende just nu
3,0
av 5, från 2 recensioner
4.5 av 5.0

Detta hotell i Centrala Berlin ligger fem minuters promenad från Konzerthaus Berlin och Gendarmenmarkt. Checkpoint Charlie Museum och Galeries Lafayette ligger också tio minuter härifrån.

509 kr
Se information
Bokades senast för 6 minuter sen
Select Hotel Berlin The Wall

Select Hotel Berlin The Wall

Zimmerstrasse 88, Berlin
43 andra ser på detta boende just nu
4,0
av 5, från 3 recensioner
4.5 av 5.0

Detta hotell i Friedrichshain-Kreuzberg ligger nära Checkpoint Charlie och Checkpoint Charlie Museum. Galeries Lafayette och Gendarmenmarkt ligger också en kvarts promenad härifrån.

949 kr
Se information
Bokades senast för 23 minuter sen
The Westin Grand, Berlin

The Westin Grand, Berlin

Friedrichstr. 158-164, Berlin
40 andra ser på detta boende just nu
4,0
av 5, från 2 recensioner
5.0 av 5.0

Hotellet ligger där boulevarden Unter den Linden möter Friedrichstrasse i Berlins historiska distrikt Mitte. Det är nära till Brandenburger Tor, Gendarmenmarkt, Museum Insel och Potsdamer Platz.

597 kr
Se information
Bokades senast för 11 timmar sen
Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

Alexanderplatz 7, Berlin
92 andra ser på detta boende just nu
3,2
av 5, från 10 recensioner
4.5 av 5.0

Detta hotell i lyxstil i Centrala Berlin ligger tio minuters promenad från Alexanderplatz och Rotes Rathaus. Nikolaikirche och Museumsinsel ligger dessutom 2 km härifrån.

Karta

Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Strausberg

Om du bestämt att Strausberg är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Strausberg på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

Planera resan till ditt hotell i Strausberg

MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Strausberg, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Strausberg. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

Saker att göra nära ditt hotell i Strausberg

Väl framme i Strausberg väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Strausberg. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Strausberg att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


Senast recenserade i Strausberg

Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma