Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Fürstenwalde/Spree hotell

Hotel Albena
Hotel Albena

Hotel Albena

Kirchhofstr. 6 H, Fürstenwalde/Spree
   
  2.5 av 5.0

  Detta hotell ligger i Fürstenwalde/Spree.

  Haus Am Spreebogen
  Haus Am Spreebogen

  Haus Am Spreebogen

  Altstadt 27, Fürstenwalde/Spree
    
   3.0 av 5.0

   Detta hotell ståtar med ett läge vid floden.

   Hüblers-schlafquartier
   Hüblers-schlafquartier

   Hüblers-schlafquartier

   Wilhelmstr. 42, Fürstenwalde/Spree
     
    2.5 av 5.0

    Detta pensionat ligger i Fürstenwalde/Spree.

    MEININGER Hotel Berlin Airport 537 kr
    MEININGER Hotel Berlin Airport

    MEININGER Hotel Berlin Airport

    Alexander - Meißner - Straße 1, Berlin
      
     3.5 av 5.0

     Detta hotell i Altglienicke ligger 9,2 km från FEZ Berlin och mindre än två mil från Treptower-parken och Östgalleriet. Mercedes-Benz Arena och Stasimuseet Berlin ligger också mindre än två mil härifrån.

     IntercityHotel Berlin-Brandenburg Airport 719 kr
     IntercityHotel Berlin-Brandenburg Airport

     IntercityHotel Berlin-Brandenburg Airport

     Am Seegraben 2, Schoenefeld
       
      3.5 av 5.0

      Detta hotell nära flygplatsen ligger 9,6 km från FEZ Berlin och mindre än två mil från Checkpoint Charlie Museum och Treptower-parken. Östgalleriet och Viktoriapark ligger också mindre än två mil härifrån.

      Hotel Esplanade Resort & Spa
      Hotel Esplanade Resort & Spa

      Hotel Esplanade Resort & Spa

      Seestrasse 49, Bad Saarow
        
       4.5 av 5.0

       Detta hotell i lyxstil vid strandpromenaden ligger 0,7 km från Arborafabula - Kletterwald Bad Saarow samt mindre än tre mil från Schloss Steinhöfel och Madlitzer See. Trepliner Seen och Wild Park Frankfurt Oder ligger också mindre än fyra mil härifrån.

       Hotel Mardin Berlin 263 kr
       Hotel Mardin Berlin

       Hotel Mardin Berlin

       Köpenicker Str. 1, Dahlwitz-Hoppegarten
         
        3.0 av 5.0

        Detta hotell i Dahlwitz-Hoppegarten ligger mindre än 15 km från Gärten der Welt, FEZ Berlin och Eastgate Shopping Centre. Stasimuseet Berlin och Sportforum ligger också mindre än 15 km härifrån.

        pentahotel Berlin-Köpenick 809 kr
        pentahotel Berlin-Köpenick

        pentahotel Berlin-Köpenick

        Gruenauer Str. 1, Berlin
          
         4.0 av 5.0

         Detta hotell i Köpenick ligger 0,3 km från Kopenicks palats och 2,9 km från FEZ Berlin. Mindre än 25 km härifrån hittar du dessutom TV-tornet och Potsdamer Platz.

         Karta

         Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Fürstenwalde/Spree

         Om du bestämt att Fürstenwalde/Spree är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Fürstenwalde/Spree på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

         Planera resan till ditt hotell i Fürstenwalde/Spree

         MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Fürstenwalde/Spree, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Fürstenwalde/Spree. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

         Saker att göra nära ditt hotell i Fürstenwalde/Spree

         Väl framme i Fürstenwalde/Spree väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Fürstenwalde/Spree. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Fürstenwalde/Spree att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


         Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma