Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
28 feb. - 1 mars
Nästa helg
6 mars - 8 mars

Steigen hotell

Scandic Svolvær 1 076 kr
Scandic Svolvær

Scandic Svolvær

Lamholmen 1, Vagan
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell nära flygplatsen ligger 0,5 km från Lofoten War Memorial Museum och 2,5 km från Svolværgeita. Lofoten museum och Espolin galleri ligger dessutom mindre än en mil härifrån.

  Lofoten Cottages 1 599 kr
  Lofoten Cottages

  Lofoten Cottages

  Nusfjord, Ramberg, Flakstad
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna lägenhet vid vattnet ligger mindre än fyra mil från Lofotr Viking Museum, Lofotens vikingamuseum och Dagmars Dukke- og Leketøysmuseum. Hurtigrutens färjeterminal i Stamsund och Stockfiskmuseet ligger också mindre än fem mil härifrån.

   Scandic Vestfjord Lofoten 932 kr
   Scandic Vestfjord Lofoten

   Scandic Vestfjord Lofoten

   Fiskergata 46, Svolvaer, Vagan
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell ligger nära flygplatsen, endast 4 km från Svolværgeita och mindre än en mil från Lofoten museum och Espolin galleri. Lofoten akvarium ligger 7,4 km härifrån.

    Anker Brygge 1 586 kr
    Anker Brygge

    Anker Brygge

    Lamholmen, Vagan
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i centrala Vagan ligger 0,5 km från Lofoten War Memorial Museum och 3,5 km från Svolværgeita. Lofoten museum och Espolin galleri ligger dessutom mindre än en mil härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Steigen

     Om du bestämt att Steigen är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Steigen på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Steigen

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Steigen, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Steigen. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Steigen

     Väl framme i Steigen väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Steigen. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Steigen att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma