Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
2 okt. - 4 okt.
Nästa helg
9 okt. - 11 okt.

Leines hotell

Kjerringøy Bryggehotell 2 602 kr
Kjerringøy Bryggehotell

Kjerringøy Bryggehotell

Kaiveien 3, Bodo
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell med golfbana i Bodo ligger tio minuters promenad från Kjerringøys hamn och Kjerringøy handelsplats.

  Karta

  Utforska Leines


  I Leines finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Leines med omnejd:

  • Kjerringøys hamn
  • Kjerringøy handelsplats

  När passar det bäst att utforska Leines?


  Om du undrar när det är bäst att resa till Leines, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Leines brukar vara augusti och juli, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är december och oktober, medan de torraste är maj och juli.


  Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 3°C under dagen och -2°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 8 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 13°C under dagen och 0°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 5 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 15°C under dagen och 6°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 5 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 8°C under dagen och -2°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 8 millimeter.
  • Snittet för den årliga nederbörden i Leines ligger på 26 millimeter.

  Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma