Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
25 sep. - 27 sep.
Nästa helg
2 okt. - 4 okt.

South Molle Island hotell

Coral Sea Marina Resort Hämta priser
Coral Sea Marina Resort

Coral Sea Marina Resort

25 Oceanview Avenue, Airlie Beach, QLD
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta familjevänliga hotell ligger vid strandpromenaden i Airlie Beach, ungefär två kilometer från Airlie Beach Lagoon, Airlie Beach Market och Port of Airlie. Conway National Park och Cannonvale Beach ligger endast 3 km härifrån.

  Whitsunday Apartments Hämta priser
  Whitsunday Apartments

  Whitsunday Apartments

  14 Resort Drive, Hamilton Island, QLD
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta lägenhetshotell med direkt tillgång till stranden ligger i en nationalpark i Hamilton Island, en kvarts promenad från Catseye-stranden och Hamilton Island Marina. Coral Cove och Escape Beach ligger också 5 km härifrån.

   Daydream Island Resort Hämta priser
   Daydream Island Resort

   Daydream Island Resort

   Whitsunday Islands, Daydream Island, QLD
     
    4.5 av 5.0 Stjärnor

    Denna resort vid stranden i Daydream Island ligger nära Daydream Beach, Daydream Port och Daydream Reef.

    Airlie Beach Hotel Hämta priser
    Airlie Beach Hotel

    Airlie Beach Hotel

    Corner The Esplanade and Coconut Grove, Airlie Beach, QLD
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell vid stranden ligger centralt i Airlie Beach, tio minuters promenad från Boathaven Beach och Airlie Beach Lagoon. Port of Airlie och Airlie Beach Market ligger också tio minuter härifrån.

     Karta

     Utforska South Molle Island


     I South Molle Island finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i South Molle Island med omnejd:

     • South Molle Island Golf Course
     • South Molle Island Jetty
     • Sandy Bay Beach
     • Molle Islands National Park
     • Whitehaven-stranden
     • Daydream Reef
     • Daydream Beach

     När du planerar resan till South Molle Island kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Hamilton Island, QLD (HTI-Great Barrier Reef). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska South Molle Island?


     Om du funderar på när det är bäst att resa till South Molle Island, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i South Molle Island brukar vara december och januari, och de kallaste juli och juni. De regnigaste månaderna är februari och mars, medan de torraste är oktober och juli.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 31°C under dagen och 21°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 27 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 13°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 10 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 27°C under dagen och 13°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 3 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 31°C under dagen och 18°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 8 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i South Molle Island är 48 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma