Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
10 juli - 12 juli
Nästa helg
17 juli - 19 juli

South Ballina hotell

Ballina Beach Village 570 kr
Ballina Beach Village

Ballina Beach Village

440 South Ballina Beach Road, South Ballina, NSW
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Denna lägenhet med direkt tillgång till stranden i South Ballina ligger tio minuters promenad från Richmond River Nature Reserve och Broadwater Beach. Lighthouse Beach och Angels Beach ligger också mindre än 15 km härifrån.

  Discovery Parks – Byron Bay 579 kr
  Discovery Parks – Byron Bay

  Discovery Parks – Byron Bay

  399 Ewingsdale Road, Byron Bay, NSW
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Denna familjevänliga camping vid floden i Byron Bay ligger mindre än 3 km från Belongil Beach och Main Beach. Tallow Beach och Wategos Beach ligger också 5 km härifrån.

   Beach Hotel Resort 1 602 kr
   Beach Hotel Resort

   Beach Hotel Resort

   Bay Lane, Byron Bay, NSW
     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell centralt har direkt tillgång till stranden i Byron Bay och ligger fem minuters promenad från Main Beach och Belongil Beach. Arakwal National Park och Captain Cooks utsiktsplats ligger dessutom 2 km härifrån.

    Waves Byron Bay 1 352 kr
    Waves Byron Bay

    Waves Byron Bay

    35 Lawson Street, Byron Bay, NSW
      
     4.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta motell med direkt tillgång till stranden i Byron Bay ligger tio minuters promenad från Arakwal National Park och Main Beach. Tallow Beach och Wategos Beach ligger också 3 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i South Ballina


     De flesta vill besöka South Ballina, men om du inte hittar något boende och letar efter andra alternativ, kan denna stad i närheten vara bra att ha i åtanke.

     • 22 hotell i Ballina

     Topphotell och andra boendealternativ i South Ballina


     Det går lätt att hitta boende i South Ballina med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din hotellsökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna brukar gilla detta hotell i South Ballina och bland annat poolen:

     • Ballina Beach Village Dolphin Bay

     Utforska South Ballina


     I South Ballina finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i South Ballina med omnejd:

     • Ballina Visitor Information Centre
     • Ballina Naval and Maritime Museum
     • Lighthouse Beach
     • Ballina Fair Shoppingcenter
     • Ballina Jockey Club
     • Ballina Golf Club
     • Ballina Racecourse

     När du planerar din resa till South Ballina kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Ballina, NSW (BNK-Ballina - Byron Gateway). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska South Ballina?


     Om du undrar när det är bäst att resa till South Ballina, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i South Ballina brukar vara januari och februari, och de kallaste juli och augusti. De regnigaste månaderna är december och januari, medan de torraste är september och augusti.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 27°C under dagen och 16°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 10 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 25°C under dagen och 8°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 9 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 23°C under dagen och 7°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 6 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 27°C under dagen och 12°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i South Ballina är 34 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma