Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
25 sep. - 27 sep.
Nästa helg
2 okt. - 4 okt.

Sotteville-lés-Rouen hotell

Séjours & Affaires Rouen Normandie Hämta priser
Séjours & Affaires Rouen Normandie

Séjours & Affaires Rouen Normandie

187, rue Leon Blum, Sotteville-lés-Rouen
   
  0.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta boende i centrala Sotteville-lés-Rouen ligger 0,9 km från Jardin des Plantes och 2,4 km från Katedralen i Rouen. Rouens operahus och Rue du Gros-Horloge ligger också 3 km härifrån. Voltaire station ligger inom 2 minuters gångavstånd, och till Garibaldi station promenerar du på 4 minuter.

  Novotel Suites Rouen Normandie 1 009 kr
  Novotel Suites Rouen Normandie

  Novotel Suites Rouen Normandie

    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta familjevänliga hotell vid flodpromenaden i Rouen ligger mindre än 2 km från Panorama XXL och Katedralen i Rouen. Rouens operahus och Jeanne D’Arc-museet ligger också en kvarts promenad härifrån. Théâtre des Arts station ligger på 15 minuters gångavstånd och till Palais de Justice station promenerar du på 18 minuter.

   Holiday Inn Express Rouen Centre - Rive Gauche 676 kr
   Holiday Inn Express Rouen Centre - Rive Gauche

   Holiday Inn Express Rouen Centre - Rive Gauche

   AVENUE JEAN RONDEAUX, Rouen
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Quartier Saint-Clément - Jardin des Plantes ligger 1,5 km från Jardin des Plantes och 2,4 km från Katedralen i Rouen. Rouens operahus och Panorama XXL ligger också 2 km härifrån. Avenue de Caen station ligger på 4 minuters gångavstånd och till Jean Jaures station promenerar du på 7 minuter.

    Mercure Rouen Centre Cathedrale 991 kr
    Recension från 1 maj 2018
    Se information
     
    Mercure Rouen Centre Cathedrale

    Mercure Rouen Centre Cathedrale

      
     5,0 av 5
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Modernt, bekvämt och välskött hotell. Utmärkt frukost men baren öppnar inte förrän kl 18.00. Hyggligt gym med enbart konditionsmaskiner dock utan bra ventilation så det kändes instängt.

     Karta

     Utforska Sotteville-lés-Rouen


     I Sotteville-lés-Rouen finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Sotteville-lés-Rouen med omnejd:

     • Jardin des Plantes
     • Rouens operahus
     • Saint-Maclou-kyrkan
     • Rue Saint-Romain
     • Katedralen i Rouen
     • Rouen Expo Park
     • Rue Eau de Robec

     När du planerar resan till Sotteville-lés-Rouen kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Rouen (URO-Rouen - Seine Valley). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Sotteville-lés-Rouen?


     Om du funderar på när det är bäst att resa till Sotteville-lés-Rouen, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Sotteville-lés-Rouen brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är december och juni, medan de torraste är maj och februari.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 12°C under dagen och 0°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 7 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 20°C under dagen och 4°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 7 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 22°C under dagen och 9°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 17°C under dagen och 2°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Sotteville-lés-Rouen ligger på 32 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma