Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
28 feb. - 1 mars
Nästa helg
6 mars - 8 mars

Silíkou hotell

Yorkis Silikou Village House Hämta priser
Yorkis Silikou Village House

Yorkis Silikou Village House

Agios Georgios Silikou, Silíkou
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Denna semesterbostad i Silíkou ligger mindre än två mil från Millomeris-vattenfallet, Caledonia Falls och Troodos. Olympus och Cyperns medicinmuseum ligger också mindre än 25 km härifrån.

  Mediterranean Beach Hotel 990 kr
  Mediterranean Beach Hotel

  Mediterranean Beach Hotel

  71 Amathus Avenue, Agios Tychonas, Limassol
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell vid stranden ligger i anslutning till ett shoppingcenter i Limassol, mindre än 2 km från Castellas strand och Amathusstrand. Amathus ruiner och Sankta Annas kyrka ligger också 3 km härifrån.

   The Royal Apollonia 1 353 kr
   The Royal Apollonia

   The Royal Apollonia

   Georgiou A, Str Patamos Germasogias, Limassol
     
    5.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell vid stranden ligger i anslutning till ett shoppingcenter i Germasogeia, fem kilometer från Dasoudi Beach, Limassols zoo och Amathusstrand. Cyperns teknologiska universitet och Amathus ruiner ligger dessutom mindre än en mil härifrån.

    Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol 1 901 kr
    Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol

    Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol

    11 Giannou Kranidioti Street, Pyrgos, Limassol
      
     5.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta familjevänliga hotell vid vattnet i Pyrgos ligger mindre än 5 km från Amathus ruiner och Amathusstrand. Sankta Annas kyrka ligger 4,9 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Silíkou


     De flesta vill besöka Silíkou, men om du inte kan hitta något boende och behöver andra alternativ, kan denna närbelägna stad vara en bra idé.

     • 2 hotell i Lofou

     Utforska Silíkou


     I Silíkou finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Silíkou med omnejd:

     • Kourions ruiner
     • Limassol fästning
     • Millomeris-vattenfallet
     • Olympus
     • Sankt Nikolaus på takets kyrka
     • Panagia Chrysopolitissas kyrka
     • Cyperns vinmuseum

     När du förebereder din resa till Silíkou kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Pafos (PFO-Paphos Intl.). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Silíkou?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att resa till Silíkou, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Silíkou brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är januari och december, medan de torraste är september och oktober.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 20°C under dagen och 8°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 19 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 11°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 4 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 31°C under dagen och 18°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 1 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 9°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 16 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Silíkou ligger på 40 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma