Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
4 dec. - 6 dec.

Sikinos hotell

Kaleidoscope Cave Houses Oia 1 047 kr
Kaleidoscope Cave Houses Oia

Kaleidoscope Cave Houses Oia

Oia Village, Santorini
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Kaleidoscope Cave Houses Oia är ett hotell med utmärkt läge nära stranden, fem minuters promenad från Egeiska öarna, Santorini caldera och Oia slott. Panagia Platsani och Sjöfartsmuseum ligger också fem minuter härifrån.

  Ducato di Oia Hämta priser
  Ducato di Oia

  Ducato di Oia

  Oia Village, Santorini
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Ducato di Oia är ett hotell med utmärkt läge nära stranden, nära Egeiska öarna, Santorini caldera och Oia slott. Maritime Museum och Sjöfartsmuseum ligger också fem minuter härifrån.

   Sophia Oia View Hämta priser
   Sophia Oia View

   Sophia Oia View

   Oia, Santorini, Aegean Islands
     
    4.5 av 5.0 Stjärnor

    Denna villa i lyxstil nära stranden ligger nära både Egeiska öarna och Santorini caldera. Oia slott ligger 0,3 km härifrån.

    Villa Ariadni 1 047 kr
    Villa Ariadni

    Villa Ariadni

    Oia Village, Santorini
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Villa Ariadni är en lägenhetsbyggnad med utmärkt läge nära stranden, nära Egeiska öarna, Santorini caldera och Oia slott. Maritime Museum och Sjöfartsmuseum ligger också fem minuter härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Sikinos


     Många resenärer vill se Sikinos, men om du inte kan hitta boende och letar efter andra alternativ, kan dessa städer i närheten vara bra att ha i åtanke.

     • 38 hotell i Ios stad
     • 64 hotell i Ios
     • 21 hotell i Mylopotas

     Utforska Sikinos


     I Sikinos finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Sikinos med omnejd:

     • Koumpara-stranden
     • Tzamaria-stranden
     • Ios färjehamn
     • Yialos strand
     • Skarkos
     • Mylopotas strand
     • Latinaki strand

     När du förebereder din resa till Sikinos kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Parikia (PAS-Paros National). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Sikinos?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att åka till Sikinos, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Sikinos brukar vara juli och juni, och de kallaste februari och mars. De regnigaste månaderna är oktober och mars, medan de torraste är september och maj.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 17°C under dagen och 9°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 9 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 11°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 3 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 29°C under dagen och 19°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 0 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 24°C under dagen och 11°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Sikinos är 21 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma