Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Utforska Shimamaki-mura


I Shimamaki-mura finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Shimamaki-mura med omnejd:

  • Mt. Kariba
  • Benkei Cape

När passar det bäst att utforska Shimamaki-mura?


Om du undrar när det är bäst att besöka Shimamaki-mura, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Shimamaki-mura brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är juli och augusti, medan de torraste är januari och mars.


Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 8°C under dagen och -7°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 190 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 21°C under dagen och -1°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 247 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 26°C under dagen och 13°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 260 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 19°C under dagen och -6°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 304 millimeter.
  • Snittet för den årliga nederbörden i Shimamaki-mura är 1001 millimeter.

Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma