Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
5 juni - 7 juni
Nästa helg
12 juni - 14 juni

Shakotan Peninsula hotell

Shinsei Hämta priser
Shinsei

Shinsei

30 Yobetsu-Cho, Shakotan-Cho, Shakotan, Hokkaido
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta ryokan i Shakotan ligger 3,3 km från Cape Kamui och mindre än 15 km från Cape Shakotan och Shimamu Beach. Yoichis småbåtshamn och Yoichi Space Dome ligger också mindre än fem mil härifrån.

  Hotel Sonia Otaru 560 kr
  Hotel Sonia Otaru

  Hotel Sonia Otaru

  1-4-20 Ironai, Otaru, Hokkaido
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell med spa i ett historiskt område ligger nära både Sakaimachi Street och Otaru Canal. Otaru City General Museum Ungakan och Otaru City Art Museum ligger också fem minuter härifrån.

   UNWIND HOTEL & BAR OTARU 853 kr
   UNWIND HOTEL & BAR OTARU

   UNWIND HOTEL & BAR OTARU

   1 Chome-8-25 Ironai, Otaru, Hokkaido
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i centrala Otaru ligger nära Sakaimachi Street och Otaru Canal. Otaru City Art Museum och Otaru City General Museum Ungakan ligger också tio minuter härifrån.

    Park Hyatt Niseko Hanazono 3 281 kr
    Park Hyatt Niseko Hanazono

    Park Hyatt Niseko Hanazono

      
     5.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i lyxstil i bergen ligger 0,1 km från Niseko Hanazono skidort och 4,4 km från White Isle Niseko Snowmobile Park. Niseko Mountain Resort Grand Hirafu (skidort) och Kutchancho Asahigaoka skidanläggning ligger också mindre än en mil härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Shakotan Peninsula

     Om du bestämt att Shakotan Peninsula är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Shakotan Peninsula på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Shakotan Peninsula

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Shakotan Peninsula, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Shakotan Peninsula. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Shakotan Peninsula

     Väl framme i Shakotan Peninsula väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Shakotan Peninsula. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Shakotan Peninsula att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma