Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
28 feb. - 1 mars
Nästa helg
6 mars - 8 mars

Shakotan Peninsula hotell

Shinsei Hämta priser
Shinsei

Shinsei

30 Yobetsu-Cho, Shakotan-Cho, Shakotan, Hokkaido
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta ryokan i Shakotan ligger 3,3 km från Cape Kamui och mindre än 15 km från Shimamu Beach och Cape Shakotan. Yoichis småbåtshamn och Yoichi Space Dome ligger också mindre än fem mil härifrån.

  OTARU GREEN HOTEL 250 kr
  OTARU GREEN HOTEL

  OTARU GREEN HOTEL

  3-5-14 Inaho, Otaru, Hokkaido
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Shiribeshi ligger 2 km från Otaru Canal och Otaru Music Box Museum. Shin Nihonkai Ferry och Otaru Tenguyama linbana ligger dessutom 5 km härifrån.

   Grand Park Otaru 815 kr
   Grand Park Otaru

   Grand Park Otaru

   11-3 Chikko, Otaru, Hokkaido
     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Shiribeshi ligger 0,4 km från Ishihara Yujiros minnesmuseum och 2,4 km från Otaru Canal. Shin Nihonkai Ferry och Sakaimachi Street ligger också 2 km härifrån.

    Dormy Inn Premium Otaru Natural Hot Spring 699 kr
    Dormy Inn Premium Otaru Natural Hot Spring

    Dormy Inn Premium Otaru Natural Hot Spring

    3-9-1, Inaho, Otaru, Hokkaido
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Shiribeshi ligger tio minuters promenad från Sakaimachi Street och Otaru Canal. Otaru City Art Museum och Otaru City General Museum Ungakan ligger också tio minuter härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Shakotan Peninsula

     Om du bestämt att Shakotan Peninsula är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Shakotan Peninsula på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Shakotan Peninsula

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Shakotan Peninsula, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Shakotan Peninsula. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Shakotan Peninsula

     Väl framme i Shakotan Peninsula väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Shakotan Peninsula. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Shakotan Peninsula att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma