Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
5 juni - 7 juni
Nästa helg
12 juni - 14 juni

Savignano sul Panaro hotell

Gelso Bianco country resort 1 022 kr
Gelso Bianco country resort

Gelso Bianco country resort

   
  0.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta bed and breakfast i Savignano sul Panaro ligger mindre än 15 km från Rocca di Vignola, Sassi di Roccamalatinas regionala park och Fortet i Bazzano. Museet för traditionell balsamvinäger och Klocktornet i Bazzano ligger också mindre än 15 km härifrån.

  Hotel Ristorante Gallo D'Oro Hämta priser
  Hotel Ristorante Gallo D'Oro

  Hotel Ristorante Gallo D'Oro

  VIA CLAUDIA 6398, Savignano sul Panaro
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Savignano sul Panaro ligger 1,7 km från Rocca di Vignola och mindre än en mil från Fortet i Bazzano och Museet för traditionell balsamvinäger. Klocktornet i Bazzano och Bazzanos församling ligger också mindre än en mil härifrån.

   Hotel Belvedere Hämta priser
   Hotel Belvedere

   Hotel Belvedere

     
    0.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell på landet ligger 1,6 km från Rocca di Vignola och mindre än en mil från Fortet i Bazzano och Museet för traditionell balsamvinäger. Klocktornet i Bazzano och Bazzanos församling ligger också mindre än en mil härifrån.

    Hotel Cinzia Hämta priser
    Hotel Cinzia

    Hotel Cinzia

    VIA TAVONI 164, Savignano sul Panaro
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Savignano sul Panaro ligger 1,3 km från Rocca di Vignola och mindre än en mil från Museet för traditionell balsamvinäger och Fortet i Bazzano. Klocktornet i Bazzano och Bazzanos församling ligger också mindre än en mil härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Savignano sul Panaro


     Många turister vill besöka Savignano sul Panaro, men om du inte kan hitta boende och behöver andra alternativ, kan dessa närbelägna städer vara bra att ha i åtanke.

     • 2 hotell i Vignola
     • 2 hotell i Garofano
     • 2 hotell i Monteveglio

     Topphotell och andra boendealternativ i Savignano sul Panaro


     Det är busenkelt att hitta boende i Savignano sul Panaro med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din sökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna tycker om detta boende i Savignano sul Panaro och nämner ofta deras gratis frukost:

     • Gelso Bianco country resort

     Resenärerna brukar tycka om detta hotell i Savignano sul Panaro och i synnerhet poolen:

     • Gelso Bianco country resort

     Resenärer som bor på detta hotell i Savignano sul Panaro brukar uppskatta fitnesscentret:

     • Gelso Bianco country resort

     Utforska Savignano sul Panaro


     I Savignano sul Panaro finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Savignano sul Panaro med omnejd:

     • Ferrari-fabriken
     • Modenas katedral
     • Torre della Ghirlandina
     • Santuario di Madonna di San Luca
     • Lamborghini-museet
     • Stadio Renato Dall'Ara
     • Piazza Maggiore

     När du förebereder din resa till Savignano sul Panaro kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Bologna (BLQ-Guglielmo Marconi). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Savignano sul Panaro?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att besöka Savignano sul Panaro, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Savignano sul Panaro brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är oktober och november, medan de torraste är augusti och juli.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 19°C under dagen och 0°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 174 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 31°C under dagen och 8°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 99 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 33°C under dagen och 15°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 123 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 25°C under dagen och 2°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 241 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Savignano sul Panaro är 637 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma