Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
17 juli - 19 juli
Nästa helg
24 juli - 26 juli

Sassuolo hotell

Hotel Terme Salvarola 833 kr
Hotel Terme Salvarola

Hotel Terme Salvarola

Via Salvarola, 109, Sassuolo, MO
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell med spa på landet ligger 2,9 km från Palazzo Ducale i Sassulo och 3,9 km från Castello di Montegibbio . Museo Ferrari Maranello och Ferrari-fabriken ligger också mindre än 15 km härifrån.

  Hotel Michelangelo Hämta priser
  Hotel Michelangelo

  Hotel Michelangelo

  Via Circonvallazione Nord/Est n 85, Sassuolo, MO
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Sassuolo ligger 7,5 km från Ferrari-fabriken och mindre än två mil från Museo Ferrari Maranello och Levizzanos slott. Modena Fiere ligger 16,7 km härifrån.

   Leon D'Oro Hämta priser
   Leon D'Oro

   Leon D'Oro

   Circonvallazione Nord Est 195, Sassuolo, MO
     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Sassuolo ligger 2,1 km från Palazzo Ducale i Sassulo och mindre än en mil från Museo Ferrari Maranello och Ferrari-fabriken. Castello di Montegibbio och Riserva naturale regionale delle Salse di Nirano ligger också mindre än en mil härifrån.

    Hotel Il Casale Verde Hämta priser
    Hotel Il Casale Verde

    Hotel Il Casale Verde

    Via Ancora 476, Sassuolo, Provincia di Modena
      
     0.0 av 5.0 Stjärnor

     Denna gård i Sassuolo ligger mindre än 15 km från Palazzo Ducale i Sassulo , Museo Ferrari Maranello och Ferrari-fabriken. Casa Museo Luciano Pavarotti och Castello di Montegibbio ligger också mindre än 15 km härifrån.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Sassuolo


     Det går lätt att hitta boende i Sassuolo med MrJet, det är bara att söka efter hotell som har höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din hotellsökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna tycker om följande hotell i Sassuolo, och i synnerhet deras gratis frukost:

     • Hotel Terme Salvarola
     • Hotel Michelangelo
     • Leon D'Oro

     Gästerna brukar gilla detta hotell i Sassuolo och i synnerhet poolen:

     • Hotel Terme Salvarola

     Gäster som bor på detta hotell i Sassuolo brukar tycka om gymmet:

     • Hotel Terme Salvarola

     Utforska Sassuolo


     I Sassuolo finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Sassuolo med omnejd:

     • Palazzo Ducale i Sassulo
     • Castello di Montegibbio
     • Ferrari-fabriken
     • Modenas katedral
     • Torre della Ghirlandina
     • Riserva naturale regionale delle Salse di Nirano
     • Museo Ferrari Maranello

     När du förebereder din resa till Sassuolo kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Bologna (BLQ-Guglielmo Marconi). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Sassuolo?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att resa till Sassuolo, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Sassuolo brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är oktober och maj, medan de torraste är augusti och juli.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 19°C under dagen och 0°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 174 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 31°C under dagen och 8°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 178 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 33°C under dagen och 15°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 123 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 25°C under dagen och 2°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 241 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Sassuolo är 716 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma