Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
3 apr. - 5 apr.
Nästa helg
10 apr. - 12 apr.

Sao Bento do Norte hotell

Pousada São Bento II Hämta priser
Pousada São Bento II

Pousada São Bento II

Rua nova, 03 - centro, Sao Bento do Norte, Rio Grande do Norte
   
  2.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta vandrarhem i Sao Bento do Norte ligger mindre än fyra mil från Galinhos-stranden, Porto de Galinhos och Galinhos fyr.

  Amagali Pousada Hämta priser
  Amagali Pousada

  Amagali Pousada

    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta vandrarhem vid stranden i Galinhos ligger en kvarts promenad från Porto de Galinhos och Galinhos-stranden. Galinhos fyr ligger 1,4 km härifrån.

   Pousada Peixe Galo Hämta priser
   Pousada Peixe Galo

   Pousada Peixe Galo

   Rua da Candelaria 30, Praia de Galos, Galinhos, RN
     
    2.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta vandrarhem vid stranden i Galinhos ligger mindre än 5 km från Galinhos-stranden, Porto de Galinhos och Galinhos fyr.

    Chalé Oásis Hämta priser
    Chalé Oásis

    Chalé Oásis

    Rua Beira Rio, S/N, Galinhos, RN
      
     2.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta vandrarhem med direkt tillgång till stranden i Galinhos ligger nära Porto de Galinhos och Galinhos-stranden. Galinhos fyr ligger 0,1 km härifrån.

     Karta

     När passar det bäst att utforska Sao Bento do Norte?


     Om du funderar på när det är bäst att besöka Sao Bento do Norte, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Sao Bento do Norte brukar vara februari och januari, och de kallaste juli och augusti. De regnigaste månaderna är april och mars, medan de torraste är oktober och september.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 31°C under dagen och 24°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 424 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 31°C under dagen och 22°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 462 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 30°C under dagen och 22°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 196 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 31°C under dagen och 23°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 149 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Sao Bento do Norte ligger på 1231 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma