Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
23 okt. - 25 okt.
Nästa helg
30 okt. - 1 nov.

San Patricio Melaque hotell

Bungalows Las Hamacas 360 kr
Bungalows Las Hamacas

Bungalows Las Hamacas

Gomez Farias 13, San Patricio Melaque, JAL
   
  2.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Centro ligger mindre än 2 km från Laguna del Tule och Plaza Melaque. Barra de Navidads strand ligger 2,3 km härifrån.

  Los Angeles En El Paraiso 372 kr
  Los Angeles En El Paraiso

  Los Angeles En El Paraiso

  122 Pedro Moreno, San Patricio Melaque, JAL
    
   0.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna villa vid stranden i San Patricio Melaque ligger en kvarts promenad från Laguna del Tule, Barra de Navidads strand och Plaza Melaque. Cihuatlans kyrka ligger 18,5 km härifrån.

   Hotel y Bungalows Los Arcos 397 kr
   Hotel y Bungalows Los Arcos

   Hotel y Bungalows Los Arcos

   Gomez Farias 2, San Patricio Melaque, JAL
     
    2.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Centro ligger mindre än 2 km från Laguna del Tule och Plaza Melaque. Barra de Navidads strand ligger 2,4 km härifrån.

    Club Nautico El Dorado 369 kr
    Club Nautico El Dorado

    Club Nautico El Dorado

    Gomez Farias No. 1 , San Patricio Melaque, JAL
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell på stranden i Centro ligger mindre än 2 km från Laguna del Tule och Plaza Melaque. Barra de Navidads strand ligger 2,3 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i San Patricio Melaque


     Du tänker alltså ta en semester i San Patricio Melaque? Om du vill ha ett boende som ligger nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid dina sökresultat för att hitta något nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 6 hotell och andra boendealternativ i San Patricio Melaque.


     Topphotell och andra boendealternativ i San Patricio Melaque


     Det är busenkelt att hitta boende i San Patricio Melaque med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa hotellsökningen och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Dessa hotell i San Patricio Melaque är populära hos resenärerna, som brukar gilla deras pool:

     • Villas El Rosario de San Andrés
     • Hotel Bahía
     • Hotel y Bungalows Los Arcos

     Utforska San Patricio Melaque


     Det promenadvänliga San Patricio Melaque är känt för sina restauranger och sina stränder. Populära sevärdheter i San Patricio Melaque med omnejd:

     • Plaza Melaque
     • Barra de Navidads strand
     • Isla Navidad golfbana
     • Cihuatlans kyrka
     • Playa de Tenacatita
     • Playa de Oro

     När du planerar resan till San Patricio Melaque kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Manzanillo, Colima (ZLO-Playa de Oro Intl.). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska San Patricio Melaque?


     Om du funderar på när det är bäst att åka till San Patricio Melaque, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i San Patricio Melaque brukar vara augusti och juli, och de kallaste mars och april. De regnigaste månaderna är september och augusti, medan de torraste är mars och februari.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 30°C under dagen och 19°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 2 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 33°C under dagen och 19°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 5 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 34°C under dagen och 24°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 17 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 33°C under dagen och 21°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 8 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i San Patricio Melaque är 32 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma