Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
23 okt. - 25 okt.
Nästa helg
30 okt. - 1 nov.

Boca de Iguanas hotell

Chantli Mare 1 413 kr
Chantli Mare

Chantli Mare

Boca de Iguanas, Boca de Iguanas, JAL
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta värdshus ligger vid stranden i Boca de Iguanas, mindre än 25 km från Plaza Melaque, Barra de Navidads strand och Playa de Tenacatita. Playa Careyes och Laguna del Tule ligger också mindre än fyra mil härifrån.

  Grand Isla Navidad Resort 1 040 kr
  Grand Isla Navidad Resort

  Grand Isla Navidad Resort

  Circuito de los Marinos s/n, Fraccionamiento Isla Navidad, Isla Navidad, JAL
    
   4.5 av 5.0 Stjärnor

   Denna resort i Isla Navidad har direkt tillgång till stranden och ligger 1,8 km från Isla Navidad golfbana samt mindre än 25 km från Barra de Navidads strand och Laguna del Tule. Plaza Melaque och Cihuatlans kyrka ligger också mindre än 25 km härifrån.

   Bogavante Barra de Navidad 421 kr
   Bogavante Barra de Navidad

   Bogavante Barra de Navidad

   Miguel Lopez de Legazpi # 259, Barra de Navidad, JAL
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Denna resort på stranden i Barra de Navidad ligger mindre än 2 km från Laguna del Tule och Barra de Navidads strand. Plaza Melaque och Cihuatlans kyrka ligger också mindre än två mil härifrån.

    Los Angeles Locos - All Inclusive Hämta priser
    Los Angeles Locos - All Inclusive

    Los Angeles Locos - All Inclusive

    Km 20, Carretera Federal 200, Tenacatita, JAL
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta boende ligger vid stranden i Tenacatita, mindre än tre mil från Playa de Tenacatita, Barra de Navidads strand och Laguna del Tule. Plaza Melaque och Chamela-Cuixmala Biosphere Reserve ligger också mindre än tre mil härifrån.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Boca de Iguanas


     Det är lätt att hitta någonstans att bo i Boca de Iguanas med MrJet, du kan söka efter hotell som har höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din hotellsökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna uppskattar detta hotell i Boca de Iguanas och nämner ofta deras gratis frukost:

     • Chantli Mare

     Resenärerna brukar uppskatta detta hotell i Boca de Iguanas och i synnerhet poolen:

     • Chantli Mare

     Utforska Boca de Iguanas


     I Boca de Iguanas finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Boca de Iguanas med omnejd:

     • Playa de Tenacatita
     • Plaza Melaque
     • Barra de Navidads strand
     • Isla Navidad golfbana
     • Copa del Sol
     • Cihuatlans kyrka
     • Playa Careyes

     När du planerar resan till Boca de Iguanas kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Manzanillo, Colima (ZLO-Playa de Oro Intl.). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Boca de Iguanas?


     Om du funderar på när det är bäst att resa till Boca de Iguanas, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Boca de Iguanas brukar vara augusti och juli, och de kallaste mars och april. De regnigaste månaderna är september och augusti, medan de torraste är mars och februari.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 30°C under dagen och 19°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 2 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 33°C under dagen och 19°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 5 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 34°C under dagen och 24°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 17 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 33°C under dagen och 21°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 8 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Boca de Iguanas ligger på 32 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma