Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
6 nov. - 8 nov.

Saint-Gatien-des-Bois hotell

Le Clos Deauville Saint-Gatien 590 kr
Le Clos Deauville Saint-Gatien

Le Clos Deauville Saint-Gatien

4 Rue des Brioleurs, Saint-Gatien-des-Bois
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell med spa i Saint-Gatien-des-Bois ligger 3,6 km från Deauville Saint-Gatiens golfklubb och mindre än en mil från Mont Joli och Honfleurs gamla hamn. Honfleurs turistbyrå och Saltvaruhus ligger också mindre än en mil härifrån.

  La Pagerie 1 285 kr
  La Pagerie

  La Pagerie

  21 rue des brioleurs, Saint-Gatien-des-Bois, Normandie
    
   0.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta familjevänliga pensionat i Saint-Gatien-des-Bois ligger 3,4 km från Deauville Saint-Gatiens golfklubb och mindre än en mil från Marché aux Poissons och Mont Joli. Eugene Boudin-museet och S:t Katarina kyrka ligger också mindre än en mil härifrån.

   Manoir de la Plane Chaumière Hämta priser
   Manoir de la Plane Chaumière

   Manoir de la Plane Chaumière

   37 La plane, Saint-Gatien-des-Bois
     
    0.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta pensionat på landet ligger mindre än 5 km från Baie de la Seine, Butin-stranden och Manoir d'Apreval . Mont Joli och Honfleurs gamla hamn ligger också mindre än en mil härifrån.

    Le Domaine Du Lieu Athan Hämta priser
    Le Domaine Du Lieu Athan

    Le Domaine Du Lieu Athan

    le lieu athan, Saint-Gatien-des-Bois
      
     0.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta bed and breakfast med golfbana i Saint-Gatien-des-Bois ligger 4 km från Deauville Saint-Gatiens golfklubb och mindre än en mil från Mont Joli och Honfleurs gamla hamn. Saltvaruhus och Honfleurs turistbyrå ligger också mindre än en mil härifrån.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Saint-Gatien-des-Bois


     Det är busenkelt att hitta boende i Saint-Gatien-des-Bois med MrJet, du kan söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa hotellsökningen och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna brukar gilla detta hotell i Saint-Gatien-des-Bois och i synnerhet poolen:

     • Le Clos Deauville Saint-Gatien

     Utforska Saint-Gatien-des-Bois


     I Saint-Gatien-des-Bois finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Saint-Gatien-des-Bois med omnejd:

     • Deauville Saint-Gatiens golfklubb
     • Eugene Boudin-museet
     • Manoir d'Apreval
     • Amiraute golfklubb
     • Villa Montebellos museum
     • Barriere Casino Trouville
     • Trouville Beach

     När du planerar din resa till Saint-Gatien-des-Bois kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Deauville (DOL-Normandie). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Saint-Gatien-des-Bois?


     Om du undrar när det är bäst att åka till Saint-Gatien-des-Bois, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Saint-Gatien-des-Bois brukar vara augusti och september, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är januari och oktober, medan de torraste är juni och maj.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 11°C under dagen och 2°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 7 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 18°C under dagen och 6°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 6 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 21°C under dagen och 12°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 6 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 17°C under dagen och 5°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Saint-Gatien-des-Bois är 28 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma