Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
5 juni - 7 juni
Nästa helg
12 juni - 14 juni

Redland Bay hotell

Redland Bay Motel Hämta priser
Redland Bay Motel

Redland Bay Motel

31-33 Peel Street, Redland Bay, QLD
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta motell i Brisbane Waterfront ligger 0,6 km från Moreton Bay och mindre än 15 km från Sirromet Wines och Redland Museum. Black Swamp Wetlands och Redlands Indigiscapes Centre ligger också mindre än 15 km härifrån.

  Oaks Brisbane on Charlotte Suites 829 kr
  Oaks Brisbane on Charlotte Suites

  Oaks Brisbane on Charlotte Suites

  128 Charlotte St, Brisbane, QLD
    
   4.5 av 5.0 Stjärnor

   Denna lägenhet i lyxstil ligger i centrala Brisbane, på gångavstånd till Saint Stephens Cathedral, MacArthur Museum Brisbane och Queen Street Mall. I närheten ligger även Brisbane Riverside Markets och Eagle Street Pier.

   Emporium Hotel South Bank 1 245 kr
   Emporium Hotel South Bank

   Emporium Hotel South Bank

   267 Grey St, South Brisbane, QLD
     
    5.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i lyxstil i nöjesdistriktet ligger nära både Griffith University South Bank och South Bank Parklands. Brisbane Convention and Exhibition Centre och Mater Private Hospital Brisbane ligger också tio minuter härifrån. South Bank Station ligger på 4 minuters gångavstånd och till South Brisbane Station promenerar du på 14 minuter.

    iStay River City Brisbane 829 kr
    iStay River City Brisbane

    iStay River City Brisbane

    79 Albert Street, Brisbane, QLD
      
     4.5 av 5.0 Stjärnor

     Denna lägenhet i lyxstil ligger centralt, nära stranden i Brisbane, på gångavstånd till Brisbane Botanic Gardens, Eagle Street Pier och Queen Street Mall. I närheten ligger även South Bank Parklands och Treasurycasinot.

     Karta

     Utforska Redland Bay


     I Redland Bay finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Redland Bay med omnejd:

     • Moreton Bay
     • Dreamworld
     • Warner Bros. Movie World
     • Wet'n'Wild Gold Coast
     • Carbrook Golf Club
     • Sirromet Wines
     • Dick Johnson Racing Raceshop and Museum

     När du förebereder din resa till Redland Bay kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Brisbane, QLD (BNE). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Redland Bay?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att åka till Redland Bay, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Redland Bay brukar vara december och januari, och de kallaste juli och augusti. De regnigaste månaderna är januari och februari, medan de torraste är september och augusti.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 29°C under dagen och 17°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 471 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 27°C under dagen och 10°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 231 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 25°C under dagen och 9°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 148 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 14°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 280 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Redland Bay är 1130 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma