Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
14 aug. - 16 aug.

Proserpine hotell

A & A Motel 848 kr
A & A Motel

A & A Motel

156 Main Street, Proserpine, QLD
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta motell i Proserpine ligger 0,5 km från Proserpine Museum och mindre än 15 km från Norman Nature Refuge och Conway National Park. Dryander National Park och Rhondan Valley Nature Refuge ligger också mindre än två mil härifrån. Proserpine Station ligger på 15 minuters gångavstånd.

  Proserpine Motel Hämta priser
  Proserpine Motel

  Proserpine Motel

  32-38 Herbert Street, Proserpine, QLD
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta motell i Proserpine ligger 1 km från Proserpine Museum och mindre än två mil från Conway National Park och Cedar Creek Falls. Mindre än tre mil härifrån hittar du dessutom Whitsunday Plaza och Lake Proserpine. Proserpine Station ligger på 10 minuters gångavstånd.

   Coral Sea Marina Resort 1 303 kr
   Coral Sea Marina Resort

   Coral Sea Marina Resort

   25 Oceanview Avenue, Airlie Beach, QLD
     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta familjevänliga hotell vid strandpromenaden i Airlie Beach ligger mindre än 2 km från Shingley Beach och Airlie Beach Lagoon. Boathaven Beach och Port of Airlie ligger också 2 km härifrån.

    Daydream Island Resort 2 349 kr
    Daydream Island Resort

    Daydream Island Resort

    Whitsunday Islands, Daydream Island, QLD
      
     4.5 av 5.0 Stjärnor

     Denna resort vid stranden i Daydream Island ligger nära Daydream Beach, Daydream Port och Daydream Reef.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Proserpine


     Du kan enkelt hitta någonstans att bo i Proserpine med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa hotellsökningen och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna brukar gilla detta hotell i Proserpine och bland annat poolen:

     • A & A Motel

     Utforska Proserpine


     I Proserpine finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Proserpine med omnejd:

     • Proserpine Museum
     • Cedar Creek Falls
     • Whitsunday Plaza
     • Whitsunday Shopping Centre
     • Bicentennial Park
     • Cannonvale Beach
     • Shingley Beach

     När du planerar resan till Proserpine kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Proserpine, QLD (PPP-Whitsunday Coast). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Proserpine?


     Om du funderar på när det är bäst att åka till Proserpine, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Proserpine brukar vara december och januari, och de kallaste juli och juni. De regnigaste månaderna är februari och mars, medan de torraste är augusti och juli.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 31°C under dagen och 21°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 24 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 13°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 9 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 27°C under dagen och 13°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 3 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 31°C under dagen och 18°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 6 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Proserpine ligger på 42 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma