Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
29 maj - 31 maj
Nästa helg
5 juni - 7 juni

Porto de Pedras hotell

Pousada Samba Pa Ti Hämta priser
Pousada Samba Pa Ti

Pousada Samba Pa Ti

Praia do Patacho, s/n, Porto de Pedras, AL
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta vandrarhem med direkt tillgång till stranden i Porto de Pedras ligger nära Praia do Patacho och Praia do Patacho. Praia do Patacho ligger 0,4 km härifrån.

  Pousada Pedras do Patacho Hämta priser
  Pousada Pedras do Patacho

  Pousada Pedras do Patacho

  Porto de Pedras, Porto de Pedras
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta vandrarhem ligger vid stranden i Porto de Pedras, mindre än en mil från Tatuamunha strand, Lages strand och Bitingui strand. Toque-stranden och Porto da Rua-stranden ligger också mindre än 15 km härifrån.

   Pousada Patacho 996 kr
   Pousada Patacho

   Pousada Patacho

   Sitio Amor, Porto de Pedras, Alagoas
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta vandrarhem i Porto de Pedras ligger nära Praia do Patacho och Praia do Patacho. Praia do Patacho ligger 0,2 km härifrån.

    Pousada Villa Morena 622 kr
    Pousada Villa Morena

    Pousada Villa Morena

    Rua da Trindade, s/n, São Miguel dos Milagres, Porto de Pedras, Alagoas
      
     2.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta vandrarhem nära stranden ligger mindre än 2 km från Lages strand och Tatuamunha strand. Porto da Rua-stranden och Toque-stranden ligger också 5 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Porto de Pedras


     Du tänker alltså semestra i Porto de Pedras? Om du vill ha ett boende i närheten av sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid dina sökresultat för att hitta något nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 8 hotell och andra sorters boenden i Porto de Pedras.


     Topphotell och andra boendealternativ i Porto de Pedras


     Det är busenkelt att hitta boende i Porto de Pedras med MrJet, du kan söka efter hotell som har höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din sökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Resenärerna brukar tycka om detta hotell i Porto de Pedras och framför allt poolen:

     • Pousada Samba Pa Ti

     Utforska Porto de Pedras


     I Porto de Pedras finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Porto de Pedras med omnejd:

     • Tatuamunha strand
     • Lages strand
     • Porto da Rua-stranden
     • Toque-stranden
     • Mirante do Alto do Cruzeiro
     • Sao Miguel dos Milagres strand
     • Bitingui strand

     När passar det bäst att utforska Porto de Pedras?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att besöka Porto de Pedras, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Porto de Pedras brukar vara december och mars, och de kallaste augusti och juli. De regnigaste månaderna är maj och april, medan de torraste är oktober och november.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 31°C under dagen och 23°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 304 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 21°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 331 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 29°C under dagen och 20°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 219 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 31°C under dagen och 21°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 141 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Porto de Pedras är 995 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma