Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
29 maj - 31 maj
Nästa helg
5 juni - 7 juni

Platres hotell

Forest Park Hotel 735 kr
Forest Park Hotel

Forest Park Hotel

62 Spyrou Kyprianou Street, Platres
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta familjevänliga hotell i bergen i Platres ligger mindre än 5 km från Millomeris-vattenfallet och Caledonia Falls. Olympus och Troodos ligger också mindre än 15 km härifrån.

  Poed Residences 656 kr
  Poed Residences

  Poed Residences

  Aidonion, Platres, Limassol
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta lägenhetshotell i Platres ligger 2,1 km från Millomeris-vattenfallet och 3,2 km från Caledonia Falls. Troodos och Olympus ligger också mindre än 15 km härifrån.

   New Helvetia Hotel 753 kr
   New Helvetia Hotel

   New Helvetia Hotel

   6, Helvetia Street, Platres
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Platres ligger 0,6 km från Millomeris-vattenfallet och 2 km från Caledonia Falls. Troodos och Olympus ligger också mindre än 15 km härifrån.

    Semiramis Hotel 740 kr
    Semiramis Hotel

    Semiramis Hotel

    55 Spyrou Kyprianou, Platres, Limassol
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Platres ligger 0,7 km från Millomeris-vattenfallet och 2,4 km från Caledonia Falls. Troodos och Olympus ligger också mindre än 15 km härifrån.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Platres


     Du kan enkelt hitta boende i Platres med MrJet, du kan söka efter hotell som har höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din sökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna gillar följande hotell i Platres, och framför allt deras gratis frukost:

     • New Helvetia Hotel
     • Forest Park Hotel

     Gästerna brukar tycka om detta hotell i Platres och framför allt poolen:

     • Forest Park Hotel

     Gäster som bor på dessa hotell i Platres brukar gilla gymmet:

     • New Helvetia Hotel
     • Forest Park Hotel

     Utforska Platres


     Det pittoreska Platres är känt för sina berg. Populära sevärdheter i Platres med omnejd:

     • Millomeris-vattenfallet
     • Kourions ruiner
     • Olympus
     • Sankt Nikolaus på takets kyrka
     • Panagia Podithou-kyrkan
     • Kykkos munkkloster
     • Chrysorrogiatissa-klostret

     När du planerar din resa till Platres kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Pafos (PFO-Paphos Intl.). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Platres?


     Om du undrar när det är bäst att besöka Platres, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Platres brukar vara augusti och juli, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är januari och februari, medan de torraste är september och oktober.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 20°C under dagen och 8°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 19 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 11°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 4 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 31°C under dagen och 18°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 1 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 9°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 16 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Platres är 40 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma