Viktigt: På grund av covid-19 kan reserestriktioner ha införts för den här destinationen, så som specifika boenderestriktioner. Kontrollera hälsoinformation från nationella och lokala källor för destinationen innan du bokar.

Billiga hotell i Piranga - 98 att välja från

Hotell från 189 kr

Kolla hotellpriser i Piranga

Piranga hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Piranga
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

När passar det bäst att utforska Piranga?

Om du undrar när det är bäst att resa till Piranga, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Piranga brukar vara mars och februari, och de kallaste juli och juni. De regnigaste månaderna är januari och november, medan de torraste är juni och juli.

Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 29°C under dagen och 20°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 563 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 28°C under dagen och 14°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 239 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 28°C under dagen och 14°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 185 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 28°C under dagen och 19°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 324 millimeter.
  • Snittet för den årliga nederbörden i Piranga ligger på 1311 millimeter.