Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
10 apr. - 12 apr.
Nästa helg
17 apr. - 19 apr.

Pennedepie hotell

Les Jardins de Coppelia Hämta priser
Les Jardins de Coppelia

Les Jardins de Coppelia

   
  0.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell med spa nära stranden ligger en kvarts promenad frånManoir d'Apreval och Butin-stranden. Baie de la Seine ligger 1,6 km härifrån.

  La Maison d'Aline Hämta priser
  La Maison d'Aline

  La Maison d'Aline

    
   0.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta pensionat nära stranden ligger tio minuters promenad från Baie de la Seine och Butin-stranden. Manoir d'Apreval och Plateau de grace ligger också 5 km härifrån.

   Hôtel Le Romantica Hämta priser
   Hôtel Le Romantica

   Hôtel Le Romantica

   311 Chemin Du Petit Paris, Pennedepie, Normandie
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Pennedepie ligger mindre än 3 km från Baie de la Seine, Manoir d'Apreval och Butin-stranden. Plage de Deauville och Villa Montebellos museum ligger också mindre än en mil härifrån.

    Beach Hotel 947 kr
    Beach Hotel

    Beach Hotel

      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell med direkt tillgång till stranden ligger i ett shoppingområde i Trouville-sur-Mer, endast 0,1 km från Trouville Beach och 3,1 km från Plage de Deauville. Barriere Casino Trouville och Marché aux Poissons ligger också tio minuter härifrån. Trouville-Deauville station ligger på 12 minuters gångavstånd.

     Karta

     Utforska Pennedepie


     I Pennedepie finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Pennedepie med omnejd:

     • Manoir d'Apreval
     • Seinebukten
     • Eugene Boudin-museet
     • Deauville Saint-Gatiens golfklubb
     • Plateau de grace
     • Mont Joli
     • Butin-stranden

     När du planerar resan till Pennedepie kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Deauville (DOL-Normandie). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Pennedepie?


     Om du funderar på när det är bäst att resa till Pennedepie, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Pennedepie brukar vara augusti och september, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är december och november, medan de torraste är maj och september.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 11°C under dagen och 2°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 7 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 18°C under dagen och 6°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 6 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 21°C under dagen och 12°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 6 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 17°C under dagen och 5°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Pennedepie är 28 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma