Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
21 feb. - 23 feb.
Nästa helg
28 feb. - 1 mars

Palm Island hotell

Orpheus Island Lodge Hämta priser
Orpheus Island Lodge

Orpheus Island Lodge

Orpheus Island National Park, Orpheus Island, QLD
   
  5.0 av 5.0 Stjärnor

  Denna resort i Orpheus Island ligger vid havet på en privat sandstrand. Härifrån är det enkelt att ta sig till Yank's Jetty, Cattle Bay Beach och Little Pioneer Bay Beach.

  Forrest Beach Hotel 682 kr
  Forrest Beach Hotel

  Forrest Beach Hotel

  1 Ash street, Forrest Beach, QLD
    
   2.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna camping vid stranden i Forrest Beach ligger mindre än 25 km från Ingham Memorial Botanical Gardens, TYTO Regional Art Gallery och Rotary Park. Tyto Wetlands Visitor Centre och Girringun National Park ligger också mindre än fyra mil härifrån.

   Karta

   Utforska Palm Island


   I Palm Island finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Palm Island med omnejd:

   • Korallhavet
   • Yank's Jetty
   • Cattle Bay Beach
   • Little Pioneer Bay Beach

   När du planerar resan till Palm Island kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Palm Island, QLD (PMK). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som du vill ha.


   När passar det bäst att utforska Palm Island?


   Om du funderar på när det är bäst att besöka Palm Island, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Palm Island brukar vara december och januari, och de kallaste juli och juni. De regnigaste månaderna är januari och februari, medan de torraste är september och juli.


   Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

   • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 31°C under dagen och 22°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 659 millimeter under denna period.
   • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 14°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 123 millimeter.
   • Medeltemperaturerna under juli till september är 29°C under dagen och 14°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 16 millimeter.
   • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 31°C under dagen och 19°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 227 millimeter.
   • Den genomsnittliga nederbörden under året i Palm Island är 1025 millimeter.

   Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma