Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
5 juni - 7 juni

Palagiano hotell

Hotel Accord Le Rose Hämta priser
Hotel Accord Le Rose

Hotel Accord Le Rose

Viale Chiatona, 105, Palagiano, TA
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell med spa i centrala Palagiano ligger mindre än en mil från Castello di Massafra, Chiatona-stranden och Terra delle Gravines regionala naturpark. Rudolph Valentino-museet och Pianelle-skogen ligger också mindre än två mil härifrån.

  B&B Giardino Isabella Hämta priser
  B&B Giardino Isabella

  B&B Giardino Isabella

    
   0.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta bed and breakfast i Palagiano ligger mindre än 15 km från Castello di Massafra, Chiatona-stranden och Rudolph Valentino-museet. Mindre än tre mil härifrån hittar du dessutom Castello Aragonese och Ponte Girevole.

   A Casa di Maria Hämta priser
   A Casa di Maria

   A Casa di Maria

   Corso Lenne 1, Palagiano
     
    0.0 av 5.0 Stjärnor

    Denna lägenhet i centrala Palagiano ligger mindre än en mil från Castello di Massafra, Chiatona-stranden och Terra delle Gravines regionala naturpark. Rudolph Valentino-museet ligger 12,4 km härifrån.

    Falanto Camping Village Hämta priser
    Falanto Camping Village

    Falanto Camping Village

      
     0.0 av 5.0 Stjärnor

     Denna camping vid havet ligger 3,2 km från Chiatona-stranden och mindre än 15 km från Castello di Massafra och Castellaneta Marinas strand. Terra delle Gravines regionala naturpark och Rudolph Valentino-museet ligger också mindre än två mil härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Palagiano


     De flesta vill besöka Palagiano, men om du inte hittar något boende och behöver andra alternativ, kan denna stad i närheten vara bra att ha i åtanke.

     • 202 hotell i Chiatona

     Topphotell och andra boendealternativ i Palagiano


     Det går lätt att hitta boende i Palagiano med MrJet, det är bara att söka efter hotell som har höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din hotellsökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna gillar detta boende i Palagiano och särskilt deras gratis frukost:

     • Hotel Accord Le Rose

     Gästerna brukar tycka om detta hotell i Palagiano och framför allt poolen:

     • Club Villaggio Magic Garden - Campground

     Gäster som bor på detta hotell i Palagiano brukar tycka om gymmet:

     • Hotel Accord Le Rose

     Utforska Palagiano


     I Palagiano finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Palagiano med omnejd:

     • Chiatona-stranden
     • Castello di Massafra
     • Rudolph Valentino-museet
     • Ponte di Porta Napoli
     • San Cataldo-katedralen
     • Castello Aragonese
     • Pianelle-skogen

     När passar det bäst att utforska Palagiano?


     Om du undrar när det är bäst att resa till Palagiano, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Palagiano brukar vara augusti och juli, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är december och november, medan de torraste är augusti och juli.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 18°C under dagen och 6°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 8 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 8°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 4 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 32°C under dagen och 16°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 4 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 26°C under dagen och 8°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Palagiano är 25 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma