Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
4 dec. - 6 dec.
Nästa helg
11 dec. - 13 dec.

Oshamanbe Onsen hotell

Guest House Sato Shoten - Hostel Hämta priser
Guest House Sato Shoten - Hostel

Guest House Sato Shoten - Hostel

Asahicho 4-6, Toyoura, Hokkaido
   
  1.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta vandrarhem i Toyoura ligger mindre än 15 km från Shikotsu-Toya nationalpark, Toyasjön och Toyako Onsen. Zenko-ji Temple och Usuzanfunka minnespark ligger också mindre än 15 km härifrån.

  Guest House Kizuna Hämta priser
  Guest House Kizuna

  Guest House Kizuna

  Hirasato 10-3, Oshamambe, Hokkaido
    
   2.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta pensionat i Oshamambe ligger mindre än tre mil från Sumizome-parken, Umemura Garden och Yagumocho Kiborikuma Museum. Yakumos hamn och Funkawan Bay Panorama Park ligger också mindre än tre mil härifrån.

   Futamata Radium Spa Ryokan Hämta priser
   Futamata Radium Spa Ryokan

   Futamata Radium Spa Ryokan

   32 Omine, Oshamanbe-cho, Yamakoshi-gun, Oshamambe, Hokkaido
     
    2.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Oshamambe ligger mindre än fem mil från Benkei Cape, Umemura Garden och Yagumocho Kiborikuma Museum. Saranbe-parken och Sumizome-parken ligger också mindre än fem mil härifrån.

    Karta

    Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Oshamanbe Onsen

    Om du bestämt att Oshamanbe Onsen är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Oshamanbe Onsen på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

    Planera resan till ditt hotell i Oshamanbe Onsen

    MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Oshamanbe Onsen, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Oshamanbe Onsen. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

    Saker att göra nära ditt hotell i Oshamanbe Onsen

    Väl framme i Oshamanbe Onsen väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Oshamanbe Onsen. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Oshamanbe Onsen att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


    Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma