Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
10 juli - 12 juli

Orland hotell

Hovde Gård 1 361 kr
Hovde Gård

Hovde Gård

Hovdeveien 10, Orland
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell vid stranden i Orland ligger mindre än 2 km från Ørland kultursenter och Ørland kirke. Austrått fort ligger 6,9 km härifrån.

  Ørland Kysthotell Hämta priser
  Ørland Kysthotell

  Ørland Kysthotell

  Rådhusgaten 10, Brekstad, Orland
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell vid stranden i centrala Orland ligger mindre än 2 km från Ørland kultursenter och Ørland kirke. Austrått fort ligger 6,5 km härifrån.

   Brekstad Gjestehus Hämta priser
   Brekstad Gjestehus

   Brekstad Gjestehus

   Skolegata 5, Orland
     
    2.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta pensionat i Orland ligger mindre än 2 km från Ørland kultursenter och Ørland kirke. Austrått fort ligger 6,4 km härifrån.

    Hovde gård Hämta priser
    Hovde gård

    Hovde gård

    10 Hovdeveien, Orland, Trøndelag
      
     0.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Orland ligger 15 minuters promenad från Ørland kultursenter och Ørland kirke. Austrått fort ligger 7,1 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Orland


     Du funderar alltså på att ta en semester i Orland? Om du vill hitta ett boende i närheten av sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid sökresultaten för att hitta något nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 5 hotell och andra sorters boenden i Orland.


     Topphotell och andra boendealternativ i Orland


     Det går lätt att hitta boende i Orland med MrJet, du kan söka efter hotell som har höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din sökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna tycker om detta boende i Orland och deras gratis frukost:

     • Ørland Kysthotell

     Utforska Orland


     I Orland finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Orland med omnejd:

     • Ørland kultursenter
     • Ørland kirke
     • Austrått fort

     När du förebereder din resa till Orland kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Orland (OLA-Brekstad). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Orland?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att besöka Orland, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Orland brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är december och januari, medan de torraste är maj och juni.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 5°C under dagen och -2°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 9 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 16°C under dagen och 0°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 5 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 17°C under dagen och 6°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 7 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 10°C under dagen och -1°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Orland är 30 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma