Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
5 juni - 7 juni
Nästa helg
12 juni - 14 juni

Onoe Onsen hotell

Comfort Hotel Hikone Hämta priser
Comfort Hotel Hikone

Comfort Hotel Hikone

18-7 Ekihigashi-cho, Hikone, Shiga-ken
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Hikone ligger mindre än 2 km från Castle Road och Hikones slott. Biwasjön ligger 2,9 km härifrån.

  Toyoko Inn Hikone-eki Higashi-guchi Hämta priser
  Toyoko Inn Hikone-eki Higashi-guchi

  Toyoko Inn Hikone-eki Higashi-guchi

  2-1 Ekihigashicho, Hikone, Shiga
    
   2.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i centrala Hikone ligger mindre än 2 km från Castle Road och Hikones slott. Biwasjön ligger 3,2 km härifrån.

   Hotel Sunroute Hikone Hämta priser
   Hotel Sunroute Hikone

   Hotel Sunroute Hikone

   9-14, Asahi-machi, Hikone, Shiga
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Hikone ligger en kvarts promenad från Castle Road och Hikones slott. Biwasjön ligger 2,6 km härifrån.

    Hotel Estacion Hikone Hämta priser
    Hotel Estacion Hikone

    Hotel Estacion Hikone

    8-31 Asahimachi, Hikone, Shiga-ken
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i centrala Hikone ligger en kvarts promenad från Castle Road och Hikones slott. Biwasjön ligger 2,6 km härifrån.

     Topperbjudanden på budgethotell i Onoe Onsen

     Hotel Estacion Hikone Hämta priser
     Hotel Estacion Hikone

     Hotel Estacion Hikone

     8-31 Asahimachi, Hikone, Shiga-ken
       
      3.0 av 5.0 Stjärnor

      Detta hotell i centrala Hikone ligger en kvarts promenad från Castle Road och Hikones slott. Biwasjön ligger 2,6 km härifrån.

      Karta

      Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Onoe Onsen

      Om du bestämt att Onoe Onsen är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Onoe Onsen på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

      Planera resan till ditt hotell i Onoe Onsen

      MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Onoe Onsen, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Onoe Onsen. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

      Saker att göra nära ditt hotell i Onoe Onsen

      Väl framme i Onoe Onsen väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Onoe Onsen. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Onoe Onsen att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


      Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma