Reserestriktioner kan gälla för Vietnam, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Billiga hotell i Đông Hòa Hiệp - 27 att välja från

Hotell från 197 kr

Kolla hotellpriser i Đông Hòa Hiệp

Đông Hòa Hiệp hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Đông Hòa Hiệp
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Utforska Đông Hoà Hiệp

I Đông Hoà Hiệp finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Đông Hoà Hiệp med omnejd:

  • Phu Chau Pagoda
  • Cai Bes katolska katedral
  • Cai Bes flytande marknad

När du planerar resan till Đông Hoà Hiệp kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Can Tho (VCA). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som du vill ha.

När passar det bäst att utforska Đông Hoà Hiệp?

Om du funderar på när det är bäst att resa till Đông Hoà Hiệp, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Đông Hoà Hiệp brukar vara april och mars, och de kallaste januari och februari.

Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 34°C under dagen och 21°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 0 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 35°C under dagen och 24°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 0 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 31°C under dagen och 23°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 0 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 31°C under dagen och 21°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 0 millimeter.
  • Den genomsnittliga nederbörden under året i Đông Hoà Hiệp är 0 millimeter.