Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
4 dec. - 6 dec.
Nästa helg
11 dec. - 13 dec.

Omokoroa hotell

Omokoroa Kiwi Holiday Park Hämta priser
Omokoroa Kiwi Holiday Park

Omokoroa Kiwi Holiday Park

165 Omokoroa Road, Omokoroa
   
  2.0 av 5.0 Stjärnor

  Denna camping vid havet ligger 1,8 km från Omokoroa Beach och mindre än 15 km från Te Puna Quarry Park och Waimarino Adventure Park. Mills Reef Winery och Leveret Estate Winery ligger också mindre än 15 km härifrån.

  Trinity Wharf Tauranga 1 264 kr
  Trinity Wharf Tauranga

  Trinity Wharf Tauranga

  51 Dive Crescent, Tauranga
    
   4.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i lyxstil i centrala Tauranga ligger tio minuters promenad från Robbins Park och The Elms Mission House. Tauranga Art Gallery och Waipu Bay ligger också 2 km härifrån.

   Oceanside Resort & Twin Towers 1 054 kr
   Oceanside Resort & Twin Towers

   Oceanside Resort & Twin Towers

   1 Maunganui Road, Mount Maunganui
     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta lägenhetshotell på stranden i Mount Maunganui ligger mindre än 3 km från Mount Hot Pools och Blake Park (idrottsarena). ASB Baypark ligger 7,7 km härifrån.

    The Pacific Apartments 1 384 kr
    The Pacific Apartments

    The Pacific Apartments

    8 Maunganui Rd, Mount Maunganui
      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell nära stranden ligger mindre än 2 km från Mount Maunganui Beach och Mount Maunganui . Mount Hot Pools och Maunganui Beach ligger också fem minuter härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Omokoroa


     De flesta vill besöka Omokoroa, men om du inte hittar något boende och letar efter andra alternativ, kan denna närbelägna stad vara bra att ha i åtanke.

     • 102 hotell i Opureora

     Topphotell och andra boendealternativ i Omokoroa


     Det går lätt att hitta boende i Omokoroa med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa hotellsökningen och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna brukar gilla detta hotell i Omokoroa och framför allt poolen:

     • Omokoroa Kiwi Holiday Park

     Utforska Omokoroa


     I Omokoroa finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Omokoroa med omnejd:

     • Omokoroa Beach
     • Te Puna Quarry Park
     • Waimarino Adventure Park
     • Leveret Estate Winery
     • Mills Reef Winery
     • Fernland Spa
     • Mount Maunganui

     När du förebereder din resa till Omokoroa kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Tauranga (TRG). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Omokoroa?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att åka till Omokoroa, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Omokoroa brukar vara februari och januari, och de kallaste juli och augusti. De regnigaste månaderna är juli och juni, medan de torraste är december och mars.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 23°C under dagen och 14°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 258 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 20°C under dagen och 8°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 362 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 16°C under dagen och 8°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 359 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 22°C under dagen och 10°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 272 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Omokoroa är 1251 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma