Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
28 feb. - 1 mars
Nästa helg
6 mars - 8 mars

Occhiobello hotell

UNAWAY Hotel Occhiobello 873 kr
UNAWAY Hotel Occhiobello

UNAWAY Hotel Occhiobello

Via Eridania 36, Occhiobello, RO
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell ligger i affärskvarteren, mindre än 15 km från Palazzo dei Diamanti, Slottet Castello Estense och Teatro Comunale. Parco regionale veneto del Delta del Po ligger 42,9 km härifrån.

  Villa Pepoli Hämta priser
  Villa Pepoli

  Villa Pepoli

  Via Pepoli, 34a, Occhiobello
    
   0.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta värdshus i en förort ligger 3,9 km från DeltaPo Family Destination Outlet och mindre än en mil från Corso Ercole I d'Este och Palazzo dei Diamanti. Slottet Castello Estense och Museo del Risorgimento e della Resistenza ligger också mindre än en mil härifrån. Occhiobello station ligger på 6 minuters gångavstånd.

   Hotel Italia Hämta priser
   Hotel Italia

   Hotel Italia

   Via Eridania 115/a, Occhiobello, RO
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Occhiobello ligger 1,5 km från DeltaPo Family Destination Outlet och mindre än en mil från Corso Ercole I d'Este och Palazzo dei Diamanti. Slottet Castello Estense och Museo del Risorgimento e della Resistenza ligger också mindre än en mil härifrån.

    Borgo La Colombara Hämta priser
    Borgo La Colombara

    Borgo La Colombara

    Via Piacentina 43, Occhiobello, Rovigo
      
     0.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta pensionat i Occhiobello ligger 1,8 km från DeltaPo Family Destination Outlet och mindre än 15 km från Corso Ercole I d'Este och Via delle Volte. Palazzo dei Diamanti och Slottet Castello Estense ligger också mindre än 15 km härifrån.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Occhiobello


     Du kan enkelt hitta boende i Occhiobello med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa hotellsökningen och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna uppskattar följande hotell i Occhiobello, och framför allt deras gratis frukost:

     • Borgo La Colombara
     • Hotel Italia
     • UNAWAY Hotel Occhiobello

     Gästerna brukar gilla detta hotell i Occhiobello och framför allt poolen:

     • Borgo La Colombara

     Gäster som bor på detta hotell i Occhiobello brukar gilla fitnesscentret:

     • UNAWAY Hotel Occhiobello

     Utforska Occhiobello


     I Occhiobello finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Occhiobello med omnejd:

     • DeltaPo Family Destination Outlet
     • Delizia estense della Diamantina
     • Corso Ercole I d'Este
     • Palazzo dei Diamanti
     • Judiska kyrkogården
     • Botanisk trädgård och herbarium
     • Museo del Risorgimento e della Resistenza

     När du planerar resan till Occhiobello kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Bologna (BLQ-Guglielmo Marconi). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Occhiobello?


     Om du funderar på när det är bäst att åka till Occhiobello, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Occhiobello brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är oktober och maj, medan de torraste är augusti och juli.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 19°C under dagen och 0°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 174 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 31°C under dagen och 8°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 178 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 33°C under dagen och 15°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 123 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 25°C under dagen och 2°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 241 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Occhiobello är 716 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma