Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
23 okt. - 25 okt.
Nästa helg
30 okt. - 1 nov.

Norah Head hotell

Norah Head Holiday Park Hämta priser
Norah Head Holiday Park

Norah Head Holiday Park

22-30 Victoria Street, Norah Head, NSW
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Denna camping vid stranden i Norah Head ligger en kvarts promenad från Pebbly Beach, Soldiers Beach och North Entrance Beach. Norah Head Lighthouse och Jenny Dixon Beach ligger också 2 km härifrån.

  Norah Head Lighthouse Hämta priser
  Norah Head Lighthouse

  Norah Head Lighthouse

  40 Bush Street, Norah Head, NSW
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna stuga vid stranden i Norah Head ligger fem minuters promenad från Norah Head Lighthouse och Pebbly Beach. Soldiers Beach och Jenny Dixon Beach ligger också 3 km härifrån.

   Rocky Views 1 Hämta priser
   Rocky Views 1

   Rocky Views 1

   Bald St, No 7, Unit 1, Norah Head, NSW
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Denna lägenhet nära stranden ligger en kvarts promenad från Pebbly Beach, Norah Head Lighthouse och Jenny Dixon Beach. Soldiers Beach och North Entrance Beach ligger också 2 km härifrån.

    Crowne Plaza Terrigal Pacific 1 466 kr
    Crowne Plaza Terrigal Pacific

    Crowne Plaza Terrigal Pacific

    Pine Tree Lane, Terrigal, NSW
      
     4.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell på stranden i Terrigal ligger mindre än 2 km från The Skillion och Terrigal Beach. Terrigal Lagoon och John Gray Close Reserve ligger också en kvarts promenad härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Norah Head


     De flesta vill besöka Norah Head, men om du inte hittar något boende och letar efter andra alternativ, kan denna närbelägna stad vara bra att ha i åtanke.

     • 3 hotell i Noraville

     Topphotell och andra boendealternativ i Norah Head


     Det går lätt att hitta någonstans att bo i Norah Head med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din hotellsökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna brukar uppskatta detta hotell i Norah Head och bland annat poolen:

     • Norah Head Holiday Park

     Utforska Norah Head


     I Norah Head finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Norah Head med omnejd:

     • Norah Head Lighthouse
     • Soldiers Beach
     • Wyrrabalong nationalpark
     • Magenta Shores Beach
     • Pelican Plaza
     • Blue Bay Beach
     • Munmorah State Conservation Area

     När du planerar resan till Norah Head kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Newcastle, NSW (NTL-Williamtown). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Norah Head?


     Om du funderar på när det är bäst att resa till Norah Head, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Norah Head brukar vara januari och februari, och de kallaste juli och augusti. De regnigaste månaderna är april och november, medan de torraste är september och oktober.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 27°C under dagen och 16°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 9 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 24°C under dagen och 8°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 9 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 22°C under dagen och 8°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 7 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 27°C under dagen och 12°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 8 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Norah Head ligger på 33 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma