Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
23 okt. - 25 okt.
Nästa helg
30 okt. - 1 nov.

Umina Beach hotell

Nightcap at Ocean Beach Hotel Hämta priser
Nightcap at Ocean Beach Hotel

Nightcap at Ocean Beach Hotel

259 West St (Cnr Trafalgar & West), Umina Beach, NSW
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell nära stranden ligger en kvarts promenad från Ocean Beach och Umina Recreation Centre. Bouddi National Park och McEvoy Oval ligger också 2 km härifrån.

  NRMA Ocean Beach Holiday Resort 1 240 kr
  NRMA Ocean Beach Holiday Resort

  NRMA Ocean Beach Holiday Resort

  Sydney Avenue, Umina Beach, NSW
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna camping med direkt tillgång till stranden i Umina Beach ligger nära Ocean Beach och Umina Recreation Centre. Central Coast Hinterland och McEvoy Oval ligger också 2 km härifrån.

   Topperbjudanden på budgethotell i Umina Beach

   Nightcap at Ocean Beach Hotel Hämta priser
   Nightcap at Ocean Beach Hotel

   Nightcap at Ocean Beach Hotel

   259 West St (Cnr Trafalgar & West), Umina Beach, NSW
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell nära stranden ligger en kvarts promenad från Ocean Beach och Umina Recreation Centre. Bouddi National Park och McEvoy Oval ligger också 2 km härifrån.

    Karta

    Hitta hotell i Umina Beach


    Många turister vill besöka Umina Beach, men om du inte kan hitta boende och behöver andra alternativ, kan dessa städer i närheten vara något för dig.

    • 5 hotell i Ettalong Beach
    • 2 hotell i Woy Woy

    Topphotell och andra boendealternativ i Umina Beach


    Det är busenkelt att hitta boende i Umina Beach med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din hotellsökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


    Resenärerna brukar gilla detta hotell i Umina Beach och framför allt poolen:

    • NRMA Ocean Beach Holiday Resort

    Utforska Umina Beach


    Det avslappnade Umina Beach är känt för sina restauranger och sina stränder. Populära sevärdheter i Umina Beach med omnejd:

    • McEvoy Oval
    • Umina Recreation Centre
    • Brisbane Water National Park
    • Ettalong Wharf
    • Pretty Beach Park
    • Pretty Beach Harbour
    • Hardy's Bay

    När du planerar din resa till Umina Beach kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Sydney, NSW (SYD-Kingsford Smith Intl.). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som du vill ha.


    När passar det bäst att utforska Umina Beach?


    Om du undrar när det är bäst att resa till Umina Beach, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Umina Beach brukar vara januari och februari, och de kallaste juli och juni. De regnigaste månaderna är april och maj, medan de torraste är december och oktober.


    Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

    • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 26°C under dagen och 16°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 320 millimeter under denna period.
    • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 23°C under dagen och 8°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 377 millimeter.
    • Medeltemperaturerna under juli till september är 20°C under dagen och 8°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 273 millimeter.
    • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 25°C under dagen och 12°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 218 millimeter.
    • Snittet för den årliga nederbörden i Umina Beach är 1188 millimeter.

    Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma